Home > Over Arval

Over Arval

Over Arval

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 28 landen door meer dan 5.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 949.000 voertuigen (december 2015). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in bijna 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking.

 

Afbeelding
Arval World Map
Beste leasemaatschappij van Nederland

Ons Nederlandse wagenpark telt ruim 35.000 auto’s. Daarmee is Arval de vierde leasemaatschappij van Nederland. Met 200 medewerkers beheren we de auto’s van onze Nederlandse klanten. Wij hebben met elke klant persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van 500 leaseauto’s. Daarbij zorgen we voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Al onze medewerkers werken zo efficiënt, accuraat en transparant mogelijk met hun klanten samen. We zijn dan ook erg trots dat Arval in 2016 voor de elfde keer op rij werd uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland.

Afbeelding
Arval Factsheet

‘Arval geeft u niet alleen wat u vraagt, maar wat u altijd al had willen hebben.’ Dat is onze missie. We willen nu eenmaal elk bedrijf de best mogelijke mobiliteitsoplossing bieden, hoe groot of klein dat bedrijf ook is. We beginnen daarom met heel goed luisteren naar wat u als klant nodig heeft. Zodat u zeker weet dat u precies krijgt wat u nodig heeft. In onze visie op leasen draait het namelijk om u.

Flexibel leasen voor mkb en zzp

Bij Arval betekent leasen: altijd zorgeloos een nieuwe energiezuinige auto rijden op een manier die bij u past. Heeft u maar af en toe een auto nodig maar wilt u wel goed voor de dag komen? Dan kunt u bijvoorbeeld een leaseauto delen met collega’s of andere ondernemers. Of u betaalt naast een vast laag maandbedrag alleen voor de kilometers die u rijdt met Arval Per kilometer.

Leasemaatschappij Arval

Partner bij wagenparkbeheer

Beheert u een groot wagenpark? Dan betekent leasen bij Arval gemak en optimale regie. Zo helpen we u graag met een goede autoregeling, waarin alle afspraken tussen u en uw berijders zijn vastgelegd. U bepaalt het beleid en wij voeren dat uit. Verder nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen voor heldere en betrouwbare informatie over uw auto of wagenpark. Die informatie kunt u 24 uur per dag online raadplegen op Arval Connect. Zo heeft u altijd inzicht in de opbouw van uw wagenpark en in de kosten, het brandstofgebruik en de CO2-uitstoot van uw auto’s.

MVO

Dankzij de kennis van onze experts over de nieuwste innovaties in motorefficiëntie en alternatieve brandstof, zijn zij in staat klanten te helpen een auto te kiezen welke het beste aansluit bij hun behoeften. Dankzij deze adviezen kan de CO2 uitstoot van auto's terug worden gebracht met 5 ton per voertuig tijdens de looptijd van het leasecontract. Trainingen als 'eco-rijden' zorgen ervoor dat chauffeurs weten hoe ze hun voertuigen efficiënter kunnen gebruiken. Door bewustwording en het toepassen van simpele tips kan de CO2 uitstoot al met 5% dalen. Arval stimuleert ook het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen (elektrisch, hybride, enz.) en biedt tips hoe deze te gebruiken. Jaarlijkse publiceert Arval haar CSR rapport, lees hier het gehele rapport.

Arval Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen