Bedrijfswagen leasen

Bekijk onze actie bedrijfswagens

Lease de Opel Combo
 • Opel
 • Combo
L1H1 1.3 CDTi EU6 S/S Edition 4d
249 ,- per maand *
60 maanden
10.000 km/jaar
Lease de Opel Vivaro
Opel Vivaro zakelijk leasen vanaf €325 | Arval
 • Opel
 • Vivaro
125 29 L1H1 H GB Edition
ACTIE!
325 ,- per maand *
48 maanden
10.000 km/jaar

Van een dubbele cabine tot open laadbak

De voordelen

De voordelen

Van een dubbele cabine tot open laadbak, bij Arval vindt u de bedrijfswagen die past bij uw werkzaamheden. U least al een bedrijfswagen vanaf EUR 225,00 per maand. Waarom Arval?

 • Alles inclusief
 • Belettering en inrichting mogelijk
 • De beste deal
 • 12x op rij beste leasemaatschappij

 

Kiest u voor Arval, dan kiest u voor kwaliteit en service. Van motorrijtuigenbelasting en onderhoud tot vervangend vervoer, Arval regelt alle zaken rondom uw bedrijfswagen.
Waarom een bedrijfswagen leasen?

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Vandaag de dag is de auto niet meer weg te denken uit ons bestaan. Dat geldt voor u als privépersoon, maar nog veel meer voor het bedrijfsleven. U weet als geen ander dat u als bedrijf voor ongewenste verrassingen kunt komen te staan. Voor veel bedrijven zijn de autokosten een fors deel van de totale begroting, met alle onzekerheden van dien ten aanzien van restwaardes en onderhoud. Arval heeft de juiste vaardigheden, middelen en enthousiasme in huis. Dagelijks voeren we de belangrijkste taak uit: ervoor zorgen dat uw wagenpark zo compleet en efficiënt mogelijk is. Selecteer uw gewenste bedrijfswagen, lease voor lange termijn en profiteer van de exclusieve voordelen die wij u kunnen bieden.

 

Mobiliteitsoplossingen op maat

Om de mobiliteit van uw bedrijf optimaal te ondersteunen is leasen bij Arval de juiste keuze. Of het nu gaat om kleine, middelgrote, grote ondernemingen of overheidsinstellingen, Arval biedt bij elk wagenpark maatwerk. Elke dag ondersteunen wij onze klanten met enthousiasme. Uw bedrijfswagen moet een veelzijdige oplossing zijn en volledig aanpasbaar. U bepaalt dan ook zelf de contractduur, de kilometerstand, de inrichting van uw wagen en de specifieke diensten die het beste voldoen aan uw wensen.

Een bedrijfswagen samenstellen

Van de keuze van het model en de uitrusting tot aan het moment van levering: de hele levenscyclus van de voertuigen kunt u volgen. Arval heeft een breed netwerk van gespecialiseerde partners voor het beheer van de voertuigen. Bekijk  de mogelijkheden voor het op maat maken van een bedrijfswagen onder het kopje 'bedrijfswagen samenstellen'.

Waarom een bedrijfswagen leasen?

 • Geen onmiddelijke investering van kapitaal en activa. Leasen voor lange termijn biedt direct economische voordelen.
 • U kunt uw bedrijfswagen volledig aanpassen naar uw wensen en behoeften.
 • Arval verzorgt het administratieve beheer van uw bedrijfswagens en brengt de resultaten van uw wagenpark inzichtelijk.
 • Kleine ongevallen, buitengewoon onderhoud en storingen: uw mobiliteit wordt bij leasen zo min mogelijk onderbroken. Arval zorgt voor een tussentijdse oplossing en alle kosten zijn opgenomen in het vaste maandelijkse tarief.
Bedrijfswagen samenstellen

Bedrijfswagen samenstellen

Heel begrijpelijk: u wilt uw bedrijfswagen instellen naar uw wensen en behoeften. Dat is mogelijk. Wij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. U kunt ook altijd rekenen op specifiek en deskundig advies, inbegrepen bij leasen voor lange termijn bij Arval.

Advies
Voordat u een bedrijfswagen gaat leasen is het aan te raden om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze business managers. Als u al een bestaande vloot heeft, kan Arval de vloot analyseren, behoeften identificeren en oplossingen op maat voorstellen.

Realisatie
Materialen, processen en technologie. Het netwerk van onze technische partners vertaalt uw project in een concreet plan dat aansluit bij uw behoeften.

Onderhoud
Vervangende voertuigen, innovatieve hulpmiddelen en een netwerk van professionals altijd beschikbaar: punctualiteit en continuïteit voor uw bedrijf.

 

 

Beschikbare configuraties

 • Laadruimte
  Genoeg laadruimte voor uw transport. Wij hebben de oplossing voor uw vervoer: elektronica, meubels, verhuisbedrijven, kleding etc.
   
 • Laden en lossen
  Voor elk type wagen een geschikte laadruimte, voor o.a. de bouw, wegenonderhoud en transport machines.
   
 • Koelinstallaties
  Arval biedt hoogwaardige technologie om de koelketen niet te onderbreken. De oplossing voor: zuivelfabrieken, vlees, thuis voedsel afleveren, vis vervoer, catering of het ziekenhuis maaltijden, vervoer voor diepvriesproducten en ijs.
   
 • Hoogwerkers
  Maximale veiligheid voor het werk zonder steigers. De oplossing voor: gemeenten, openbare verlichting, het snoeien van bomen, reclameborden, gebouwen, tunnels en wegenonderhoud op hoogte.
   
 • Speciaal transport
  Speciaal transport: de oplossing voor gemeentelijke milieudiensten, privé transport en speciaal afval.
   
 • Hulp verlenen
  De perfecte wagen om onderweg hulp te verlenen in elke situatie.De oplossing voor reparatie- en carrosseriebedrijven en verhuisbedrijven.

Heeft u vragen?

Onze specialisten helpen u graag om uw bedrijfswagen zo efficiënt mogelijk te benutten. Neem contact op met Arval via 030 602 44 44 of mail naar info@arval.nl.

030 602 44 44 - info@arval.nl