medewerkers

Werknemers

Onze producten en diensten maken het leven van u en uw werknemers gemakkelijk en efficient. Ons driverteam helpt uw werknemers graag met een mobiliteitskaart, de My Arval app, veiligheid en pech onderweg.

 • My Arval voor werknemers

  Ook voor uw berijders is er een persoonlijke digitale omgeving: My Arval. Zodra ze inloggen, vinden ze alle relevante informatie over hun leaseauto en hun rijgedrag. Met de My Arval Mobile app raadplegen ze dezelfde informatie eenvoudig op hun smartphone. Kilometerstanden, contractdetails, brandstofverbruik, reparatie en onderhoud, schades, bekeuringen: uw berijders kunnen op elk gewenst moment bij deze informatie. Ze kunnen zelfs online hun nieuwe leaseauto samenstellen. U bespaart een hoop tijd doordat uw berijders u niet meer nodig hebben voor de meeste van hun vragen.

 • Mobiliteitskaart

  Een mobiliteitskaart biedt de mogelijkheid om per gebruiker een budget en mobiliteitsopties in te stellen. Het ingestelde budget wordt maandelijks op de kaart aangevuld. Hiermee is de kaart geschikt voor gebruikers mét en zónder leaseauto. Wanneer de gebruiker met de kaart betaalt, gaat dit van het maandelijkse budget af. De Arval Mobility Card wordt aangeboden in samenwerking met XXImo.

 • Hulp bij pech onderweg

  In het geval van een ongeval of pech is uw belangrijkste zorg - en de onze - het welzijn van uw werknemers op de weg. Ons Driverteam staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u en uw werknemers op de weg klaar om direct advies te geven. Of dit nu gaat om direct advies, het regelen van een afsleepservice of bij het verzorgen van een hulpvoertuig, wij staan altijd voor u klaar. Ons streven is om met een minimaal tijdsverlies de auto veilig en zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen.

 • Driverteam

  Als onderdeel van het accountteam kent Arval ook het driverteam. De medewerkers van het driverteam helpen u met alle praktische zaken rondom de leaseauto. Denk bijvoorbeeld aan vragen over onderhoud en schade, maar ook voor het inplannen van een APK of reguliere onderhoudsbeurt bent u bij hen aan het juiste adres. Door de werkervaring en nodige opleiding kan het driverteam u in de meeste gevallen direct verder helpen. In 2018 kon het driverteam in 88% van de contactmomenten uw verzoek of vraagstuk direct beantwoorden.

  Als u vragen of opmerkingen heeft over uw leaseauto, weet dat het driverteam u altijd met veel plezier helpt

  Wij staan klaar op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.15 uur en zijn rechtstreeks bereikbaar op 030 602 41 41, via WhatsApp op 06 100 244 56 en per e-mail driverteam@arval.nl.