Trein Arval Mobility Link

Mobiliteit, meer dan een leaseauto!

Vraagt uw mobiliteitsbehoefte om een breder advies dan alleen uw wagenpark? Arval helpt en adviseert u graag bij elke stap van uw mobiliteitsreis.

 • Nieuwe mobiliteitsoplossingen

  Arval Car Sharing

  Arval Car Sharing is een innovatieve flexibele oplossing, voor zowel B2B als B2C. Het is een waardevol instrument voor kostenreductie, omdat één auto met meerdere werknemers wordt gedeeld. Via een app wordt de auto gereserveerd, ontgrendeld en gestart. Gemakkelijk, efficiënt en kostenbesparend.

  Groene vloot en elektrisch vervoer

  Arval helpt bedrijven niet alleen met elektrische voertuigen, maar de gehele elektrificatie-infrastructuur. Een 'SMaRT'-analyse van uw wagenpark analyseert het gebruik en de behoeften van uw wagenpark. Ook is het mogelijk een uitgebreide laadinfrastructuur te installeren op uw werkplekken en zelfs bij uw medewerkers thuis.

  Arval Bike Lease

  Met Arval Bike Lease wordt een innovatieve, emissievrije, last mile oplossing voor zowel werkreizen als korte woon-werkverkeer geboden.

  Mobiliteitsplatform

  Arval Mobility Link, het mobiliteitsplatform van Arval voert gemakkelijk en snel uw mobiliteistbeleid uit. De mobiliteitsbehoeften van uw medewerkers veranderen, ze beslissen graag zelf hoe en wanneer ze reizen. De (lease)auto is vaak een goede oplossing, maar soms is de trein of de fiets passender.

   

 • Fleetmanagement

  Onze Business Managers voorzien u graag van een Business Review op maat. Hier worden de mobiliteitsbehoeften opnieuw beoordeeld - van geografie, bestemmingen en bedrijfsstrategie - om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke producten en diensten van Arval krijgt voor uw bedrijf.