Maatschappelijk verantwoord ondernemen: een groenere vloot

Arval maakt het mogelijk om u te ondersteunen bij uw overgang naar koolstofarme mobiliteit en tegelijkertijd betere voorwaarden bieden voor uw medewerkers. Het verantwoorde wagenparkbeheer van vandaag moet maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen centraal stellen.

1. Elektrische voertuigen

Door het uitvoeren van een 'SMaRT-audit' krijgt u inzicht in uw wagenparkgebruik en -behoeften analyseren. We kijken naar de grootte, het gebruik en de kilometerstand van uw wagenpark en adviseren of elektische- of hybride modellen (ook bedrijfswagens) uw bedrijf kunnen helpen kosten te besparen en te voldoen aan uw MVO-KPI's.

 

Laadoplossingen

Het elektrische vervoer-aanbod van Arval omvat de laadinfrastructuur die zowel bij u op kantoor als bij uw medewerkers thuis geïnstalleerd kan worden. Dit betekent dat u altijd over voldoende oplaadpunten beschikt - met geregistreerd gebruik en eenvoudige betaalkaarten - wanneer uw wagenpark dit nodig heeft.

 

EV testen

We maken de overgang naar elektrisch vervoer gemakkelijk. Het rijden met en opladen van elektrische voertuigen is voor veel bedrijven nieuw. Daarom bieden wij u een proefperiode aan, zodat u kunt testen of elektrisch vervoer geschikt is voor uw bedrijf.

 

2. Mobiliteit en autodelen

Door voorop te lopen in de mobiliteitsrevolutie positioneert uw bedrijf zich in de voorhoede van de duurzaamheid. Fleet management betekent niet langer alleen auto's of bestelwagens. Naast elektrische auto’s bieden wij u Arval Car Sharing en Arval Bike Lease.

 

3. Veiligheid van werknemers

Via ons toegewijde Driverteam hebben wij de veiligheid van uw chauffeurs altijd als eerste prioriteit. Het callcenter wordt bemand door specialisten, die altijd klaar staan om te ondersteunen bij vragen over service, onderhoud en reparatie, om hulp te bieden langs de weg, of om advies te geven over verzekeringen en ongevallenbeheer.