Afronding

 • Hoe wordt het leasecontract verzonden en ondertekend?

  Hoe wordt het leasecontract verzonden en ondertekend?

  Na positief resultaat vanuit EDR kan het leasecontract worden opgesteld. Deze ontvangt de klant per e-mail vanuit Arval. Een SEPA machtiging is bij het contract inbegrepen. De klant hoeft dus maar één document te ondertekenen. 

 • Naar wie moet de klant het ondertekende leasecontract sturen?

  Naar wie moet de klant het ondertekende leasecontract sturen?

  Het ondertekende leaseocontract moet gestuurd worden naar de accountmanager van Arval. De accountmanager controleert of het contract juist getekend is (handtekening leesbaar) en de identiteit overeenkomt.

 • Wanneer wordt het inkoopproces gestart?

  Wanneer wordt het inkoopproces gestart?

  Wanneer het leasecontract getekend is neemt de afdeling inkoop van Arval contact op met de dealer om de order en bijbehorende levertijd door te nemen. Afhankelijk of het een voorraadauto is of een auto die nog besteld moet worden.

 • Wat is de levertijd?

  Wat is de levertijd?

  Bij het inkopen van de auto wordt tussen de dealer en de afdeling inkoop van Arval de levertijd afgestemd. Deze levertijd zet Arval vervolgens op de order naar de dealer. Vervolgens houdt de dealer de klant en Arval op de hoogte van evt. wijzigingen in de levertijd. Daarnaast maakt de dealer de definitieve afleverdatum met de klant en communiceert deze aan de klant en Arval.

 • Wat is Arval Active Link (AAL)?

  Wat is Arval Active Link (AAL)?

  AAL is een telematica oplossing. Bij een Private Lease voertuig is dit preventief en zo kan bijvoorbeeld bij diefstal AAL geactiveerd worden om de auto op te sporen. Dit resulteert weer in een lage verzekeringspremie wat weer ten goede komt van het leasetarief. Bij een Private Lease auto is de AAL box nooit geactiveerd maar wel gemonteerd. De AAL box verzamelt geen gegevens en wordt enkel gebruikt voor het uitlezen van de kilometerstand voor de jaarafrekening mits hiervoor toestemming is gegeven. Is er geen akkoord gegeven om de AAL box uit te lezen dan moet de klant zelf de kilometerstand invullen via de My Arval Mobile app.

 • Waar kan je Arval Active Link bestellen?

  Waar kan je Arval Active Link bestellen?

  Als dealer kan je via LMP Online (het Opel bestel platform) een Active Link bestellen. Het onderdeel nummer is: P2ALBOX.

 • Wanneer wordt Arval Active Link ingebouwd?

  Wanneer wordt Arval Active Link ingebouwd?

  Arval verneemt graag minimaal vijf werkdagen van tevoren (digitaal) van de dealer dat er een auto afgeleverd kan worden. In deze periode dient de Arval Active Link box ingebouwd te worden en volgens instructie bij Artel aangemeld te worden.