News 30 Aug 2018
Banner podcast pagina

Slim Leasen Podcast

Wilt u op de hoogte zijn van de trends op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Luister dan onderweg naar de Slim Leasen Podcast van Arval en specialist in slimmer en schoner leasen Zero-E. Dan bent u in no time op de hoogte. U kunt zich ook aanmelden, dan ontvangt u een e-mail zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is. 

 

LAAT U BIJPRATEN

Uw tijd is kostbaar en voor het lezen van lange stukken tekst laat uw agenda waarschijnlijk niet veel ruimte. Daarom heeft Arval een serie podcasts opgenomen rondom actuele onderwerpen op het terrein van MVO en mobiliteit. Denk hierbij aan trends op het gebied van elektrisch rijden en het gebruik van waterstof als brandstof, maar ook aan praktische tips om groener, schoner en slimmer te leasen. Actuele onderwerpen waarover u goed geïnformeerd wilt zijn. 

 

TIPS OVER VEILIGHEID, DUURZAAMHEID, FLEXIBILITEIT, KOSTENBEHEERSING

Kern van de podcasts is de vraag hoe u als beheerder van een zakelijk wagenpark optimaal kunt inspelen op alle ontwikkelingen een sterk veranderende omgeving. Terugkerend thema vormt het combineren van de ambities van uw organisatie op gebied van veiligheid, duurzaamheid, flexibiliteit en kostenbeheersing in een situatie waarin ook wettelijke wijzigingen grote impact hebben op uw mobiliteitsbeleid. Arval kent de uitdagingen van een wagenparkbeheerder als geen ander. In de Slim Leasen Podcast bespreken consultants Elske van der Fliert en Arjos Bot op een laagdrempelige en praktische manier hoe u slim kunt leasen.

 

1. Hoe optimaliseer ik zowel TCO als MVO?

2. Wanneer is het juiste moment om over te stappen op EV? Is EV nu al een realistische optie?

3. Wat is de realtie tussen kosten en CO2 uitstoot?

4. Alternatieve brandstoffen: wat zijn de verschillen?

5. Welke trends bieden kansen voor mij als wagenparkbeheerder?

6. Een mobiliteitsregeling: Wat zijn de voordelen? Hoe maak je de stap

7. WLTP: Wat moet ik ermee?

8. Groen mobiliteitsbeleid? Kwestie van lange adem. Met gastbedrijf Strukton

9. Is er een laadoplossing voor iedereen?

10. Alternatieve mobiliteit: waar kies jij voor?

11. Elektrisch leasebeleid, een logische stap? Gastbedrijf: Arcadis

12. Is een elektrisch wagenpark mogelijk? Gastbedrijven: RHDHV & fleetkennis

13. Slim gedrag van de medewerker: afdwingen of aansporen?

14. Safety first!

15. Gedrag veranderen? De programmatische aanpak werkt.

16. Toekomstbestendig mobiliteitsbeleid. Hoe dan?

17. Hoe gaat Defensie om met mobiliteitsuitdagingen?

18. Elektrische auto’s; wel of niet doen? Met gastbedrijf Oracle

19. Waterstof – Wat moet ik weten?

21. Waterstofvoertuigen – Wat is er nu al mogelijk? Met gastbedrijf Hyundai

Hoe vind je een goede balans tussen MVO en kosten als het gaat over mobiliteit? Tijd om slimmer te leasen! Want als je leasebeleid goed in elkaar zit, kun je kosten besparen en de MVO-doelstellingen van je organisatie helpen realiseren. Terwijl je collega’s nog steeds efficiënt, duurzaam en veilig onderweg zijn.

Welke trends helpen je verder en in welke valkuilen kun je beter niet stappen in een wereld die in snel tempo verandert? In de Slim Leasen Podcast praten consultants Elske van de Fliert en Arjos Bot u bij over de laatste ontwikkelingen. Welkom bij de Slim Leasen Podcast!

Tijd om slim te leasen!

Welke trends en ontwikkelingen helpen u verder en hoe gaat u ermee om? In de Slim Leasen Podcast bespreken consultants Elske van der Fliert en Arjos Bot op een laagdrempelige en praktische manier hoe u slim kunt leasen. Elske van de Fliert is grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor wagenpark en mobiliteit. Zij helpt met groener, schoner en slimmer rijden. Zij helpt diegene die het MVO beleid concreet moet maken, die een CO2 reductiedoelstelling heeft in te vullen, of die een wagenpark onder zijn of haar hoede heeft dat verduurzaamd moet worden. “Ik doe dit voor diegene die werkzaam zijn bij een bedrijf waarvan de CO2 uitstoot of kosten voornamelijk in het wagenpark en de mobiliteit zitten.”

 

Elske van de Fliert is grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor wagenpark en mobiliteit. Zij helpt met groener, schoner en slimmer rijden. Zij helpt diegene die het MVO beleid concreet moet maken, die een CO2 reductiedoelstelling heeft in te vullen, of die een wagenpark onder zijn of haar hoede heeft dat verduurzaamd moet worden. “Ik doe dit voor diegene die werkzaam zijn bij een bedrijf waarvan de CO2 uitstoot of kosten voornamelijk in het wagenpark en de mobiliteit zitten.”

 

Arjos Bot werkt sinds 2005 bij Arval en is ‘Head of consulting & CVO’. Klanten en prospects mogen op hem rekenen voor een onafhankelijk strategisch advies, waarbij hij verder kijkt dan de leaseauto. Daarbij heeft hij een brede focus: hij analyseert en verbetert de algemene prestaties van het wagenpark, hij helpt klanten bij herziening van het leasebeleid richting slimme mobiliteit en hij staat voor ‘groen en veilig’. Hij is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en deelt zijn kennis graag met u.

 

Acties
Privacy statement*
Lees meer Show less