Home > Podcast

Podcast

Podcast
Slim Leasen podcast | Arval

 

Hoe vind je een goede balans tussen MVO en kosten als het gaat over mobiliteit? Tijd om slimmer te leasen! Want als je leasebeleid goed in elkaar zit, kun je kosten besparen en de MVO-doelstellingen van je organisatie helpen realiseren. Terwijl je collega’s nog steeds efficiënt, duurzaam en veilig onderweg zijn.

Welke trends helpen je verder en in welke valkuilen kun je beter niet stappen in een wereld die in snel tempo verandert? In de Slim Leasen Podcast praten consultants Elske van de Fliert en Arjos Bot u bij over de laatste ontwikkelingen. Welkom bij de Slim Leasen Podcast!

 

Slim leasen

Als beheerder van een zakelijk wagenpark krijgt u vroeg of laat te maken met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. U wilt graag meedenken over verlaging van CO2-uitstoot, maar de kosten voor mobiliteit mogen niet verder stijgen, terwijl u uw collega’s flexibiliteit wilt bieden. Intussen verandert er van alles in de wet- en regelgeving en wordt de arbeidsmarkt steeds krapper.

 

Tijd om slim te leasen!

Welke trends en ontwikkelingen helpen u verder en hoe gaat u ermee om? In de Slim Leasen Podcast bespreken consultants Elske van der Fliert en Arjos Bot op een laagdrempelige en praktische manier hoe u slim kunt leasen. Elske van de Fliert is grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor wagenpark en mobiliteit. Zij helpt met groener, schoner en slimmer rijden. Zij helpt diegene die het MVO beleid concreet moet maken, die een CO2 reductiedoelstelling heeft in te vullen, of die een wagenpark onder zijn of haar hoede heeft dat verduurzaamd moet worden. “Ik doe dit voor diegene die werkzaam zijn bij een bedrijf waarvan de CO2 uitstoot of kosten voornamelijk in het wagenpark en de mobiliteit zitten.”

 

Elske van de Fliert is grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor wagenpark en mobiliteit. Zij helpt met groener, schoner en slimmer rijden. Zij helpt diegene die het MVO beleid concreet moet maken, die een CO2 reductiedoelstelling heeft in te vullen, of die een wagenpark onder zijn of haar hoede heeft dat verduurzaamd moet worden. “Ik doe dit voor diegene die werkzaam zijn bij een bedrijf waarvan de CO2 uitstoot of kosten voornamelijk in het wagenpark en de mobiliteit zitten.”

 

Arjos Bot werkt sinds 2005 bij Arval en is ‘Head of consulting & CVO’. Klanten en prospects mogen op hem rekenen voor een onafhankelijk strategisch advies, waarbij hij verder kijkt dan de leaseauto. Daarbij heeft hij een brede focus: hij analyseert en verbetert de algemene prestaties van het wagenpark, hij helpt klanten bij herziening van het leasebeleid richting slimme mobiliteit en hij staat voor ‘groen en veilig’. Hij is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en deelt zijn kennis graag met u.

 

 

 

Aanmeldformulier

Vul je gegevens in en je ontvangt een e-mailalert als we een nieuwe aflevering uploaden.