Bartek Bike Lease

Challenge | BEAT the Traffic

De files in Nederland nemen gestaag toe en ook het aantal mensen met overgewicht stijgt. Wij blijven niet toekijken vanaf de zijlijn, maar komen zelf in beweging. Wij geloven in actie, in verandering, en vooral, in jou.

Stel je voor: een land waar de wegen vrij zijn van files en waar mensen fit en vitaal zijn. Dat is het doel dat wij samen met BEAT Cycling Club voor ogen hebben met de ‘BEAT the Traffic challenge. Deze challenge begint met één simpele stap: pak de fiets en help mee om samen, 384.400km, naar de maan te fietsen!

Doe mee als werkgever Doe mee als individu

Left column

 

 

Ons doel

Met BEAT the Traffic moedigen Arval BNP Group en BEAT Cycling Club iedereen aan om wat vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan. Ons ambitieuze doel is om in de komende 6 maanden net zoveel kilometers op de fiets af te leggen als de afstand naar de maan. Met deze challenge kunnen we samen bijdragen aan het verminderen van files, het aanmoedigen van een gezonde leefstijl en bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Help mee dit doel te bereiken door de Toertje-app te downloaden.

Right column
Bartek Thijs Fiets
Arval Bike Lease
Ga voor vitalere werknemers

Hoe doe je mee?

Samen met de rest van Nederland fietsen we naar de maan: 384.400km aan puur fietsplezier! Of je nu een avontuurlijke route zoekt, de kinderen naar sporten moet brengen, je wekelijkse boodschappen moet doen of gezond en milieubewust naar het werk wilt. Download nu de Toertje app en maak elke fietstocht bijzonder!

Bekijk hier hoe de Toertje app werkt

 

Download de Toertje app

 

 


Waarom fietsen?

Fietsen is zoveel meer dan alleen een vervoersmiddel. Het is de kans om je gezondheid te verbeteren, nog meer geluk te ervaren en een positieve impact te hebben op het milieu. Door simpelweg de auto te verruilen voor de fiets, draag je niet alleen bij aan een schonere wereld, maar ook aan een gezonder lichaam voor jezelf!


 

update

*Gemiddelde CO2-uitstoot van een benzineauto: ongeveer 120 gr/km. Berekening: Aantal gefietste kilometers x 120

Logo's Toertje