Occasion lease aanbod

Content

Met occasion private lease auto's geniet je van snelle levertijden en korte looptijden. Doordat alle occasions op voorraad zijn rijd je al binnen enkele weken in jouw auto. Bij onze occasion lease auto's krijg je natuurlijk ook de beste lease-voorwaarden.

Auto's worden geladen

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij Justlease!

Sinds 1 december 2022 zijn Arval en Justlease samen. Dit betekent een breder en diverser aanbod voor jou! Heb je bij Arval Private Lease niet gevonden wat je zocht? Ga dan naar Justlease en wie weet vind jij daar jouw droomauto!

Ga naar het Justlease aanbod

Niet tevreden over de auto?

Dan lever je hem gewoon weer in!

Is de auto toch niet helemaal naar wens? Dat kun je bij ons aangeven en dan zoeken we samen een oplossing. Zo kun je de auto inleveren of inruilen voor een andere als je deze bij Arval Private Lease hebt besteld. Voorwaarde is dan wel dat de auto maximaal 200 km heeft gereden en niet langer dan 14 dagen in jouw bezit is. Daarbij moet de auto natuurlijk in dezelfde staat ingeleverd worden. 

 

 

Waarom bij Arval?

Welke voordelen brengt leasen bij Arval met zich mee?

  • De beste voorwaarden: zoals een volle tank bij aflevering
     
  • Standaard lage eigen risico: namelijk slechts € 225
     
  • 14x de beste leasemaatschappij: door goede service en een eerlijk product
     
  • Goed aangeklede auto's: dus comfortabel rijden gegarandeerd

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Meer informatie over het keurmerk vind je op www.keurmerkprivatelease.nl

Logo Keurmerk

Wat vind je van ons occasion lease aanbod?

Wij proberen ons aanbod continu te verbeteren, jij kan daarbij helpen en dat duurt slechts 5 seconden. 

Green Light Yellow Light Red Light
Goed Matig Niet goed