Arval Background

Einde van leasecontract, wat nu?

Teaser

Loopt jouw leascontract binnenkort af? Dan heb je vast een heleboel vragen. Voor jouw gemak hebben we alle informatie en mogelijkheden op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Wel zo fijn!

Content
Verlengen

Verlengen

Auto’s zijn de afgelopen jaren steeds duurder geworden. Leaseprijzen voor nieuwe auto’s zijn daarom hoger dan de leaseprijs die je gewend bent. Ben je tevreden over je huidige auto? Dan kan je doorrijden voor hetzelfde gunstige tarief en met dezelfde voorwaarden. Je hebt de keuze uit 12 of 24 maanden verlengen. Geef aan ons door dat je wilt verlengen en wij regelen de rest!

Nieuwe auto

Nieuwe auto

Overstappen in een nieuwe auto kan natuurlijk ook! Ga jij voor een voorraadauto, een nieuw samen te stellen of liever een goed onderhouden occasion lease? Sinds 1 oktober 2023 bestel je jouw nieuwe auto bij Justlease vanwege de fusie tussen Arval en Justlease. Bekijk het grootste Private Lease aanbod van Nederland hier.

auto kopen

Auto kopen

Het is ook mogelijk om de leaseauto van ons over te kopen. Dat kan natuurlijk ook een kennis, vriend of familid zijn, als jij overstapt in een nieuwe auto. Laat het ons weten en wij maken een vrijblijvend voorstel! 

Contract beeindigen

Contract beëindigen

Uiteraard heb jij ook de mogelijkheid om je contract te beëindigen. Bekijk hieronder hoe dat precies werkt, zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Auto inleveren, hoe werkt dat?

Is het bijna tijd om jouw huidige leaseauto in te leveren? Lees hieronder de stappen die we dan samen doorlopen. Meer informatie over het inleveren van de auto en de innamehandleiding vind je hier.  
Heb jij een nieuwe leaseauto besteld? Dan kun jij de huidige gewoon doorijden totdat de nieuwe auto wordt afgeleverd, wel zo makkelijk! 

Auto in goede staat gebracht    Auto is in goede staat 
    De auto is gewassen en alle schades zijn doorgegeven aan Arval. Twijfel je of iets als schade wordt gezien? Lees dan hier verder. 

Inspectie auto    Optioneel: Inspectie auto
    Je kunt je auto door een onafhankelijke partij gratis laten inspecteren.
            Klik hier om een afspraak in te plannen
            Zo weet je direct waar je aan toe bent bij de eindafrekening. 

Inleveren auto    Inleveren auto
    Geef gemakkelijk online aan ons door waar en wanneer wij de auto op kunnen halen. Een chauffeur haalt de auto bij jou op.
    Maak afspraak ►  

Inspectie en afrekening  Inspectie 
  
Onze onafhankelijke partner, Macadam, inspecteert vervolgens de auto op eventuele schades in ons depot in Nijkerk. Dit is ook het moment dat de kilometerstand voor jouw eindafrekening wordt genoteerd. Het inspectierapport en de eindafrekening sturen we vervolgens naar jou.

Inname bevestiging  Rapportage en afrekening
  
De eerstvolgende factuur is de eindfactuur, hierin verrekenen wij eventuele schades, kilometers én reeds betaalde termijnen. Na betaling van de factuur heffen wij de BKR-registratie op.

Evaluatie  Evaluatie
  
Je kunt je ervaringen van de dienstverlening met Arval delen.

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via: (0)30 602 41 14. Of stuur een e-mail naar: privatelease@arval.nl. Het Private Lease team staat voor jou klaar!