Miniatuurvoorbeeld

Accountmanager Corporate binnendienst

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
2 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Jij bent commercieel sterk? Jij vindt het een uitdaging om jouw klanten de best mogelijke experience te geven? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je terecht:
Je komt te werken op een accountteam in een dynamische werkomgeving. Binnen dit team werk je samen met je collega’s van Sales en Operations. Op het accountteam beheer jij het totale wagenpark van jouw klant. Jij weet wat er speelt bij jouw klanten. Je ziet kansen en speelt hier snel op in. Hierbij zorg jij voor de optimale customer journey.

Hoe ziet je dag eruit?
Vandaag start je vroeg. Je bent om 8 uur op kantoor en pakt koffie. Je checkt je e-mail en stelt je prioriteiten voor de dag. De telefoon gaat en je hebt gelijk een spoedklus. Je moet vandaag nog een huurauto afleveren. Gelukt! Snel weer terug naar je mailbox en de offerte afmaken. Je werkt nog een aantal contractwijzigingen uit en bespreekt deze telefonisch met je klant. Voor de lunch spreek je af met een aantal collega’s in het bedrijfsrestaurant. Even bijkletsen! Na de lunch heb je gelijk een afspraak met je collega van de buitendienst. Je spreekt alle gezamenlijke klanten door. Jij weet exact wat er speelt bij jouw klanten en bespreekt dit met de buitendienst. Samen bespreek je de beste aanpak voor jouw klanten. Terug op je werkplek heb je nog een aantal openstaande punten. Je maakt een berijder blij met het goede nieuws dat zij een auto mag bestellen. Je beantwoordt gelijk al even haar vragen over het proces en adviseert haar bij de autokeuze. Voor het einde van de dag moeten er nog een aantal offertes de deur uit en moet je nog een aantal offertes nabellen. Om 17.00 uur sluit je af en ga je nog even sporten met een aantal collega’s, zodat je niet in de file staat. 

Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij:
Jij bent een Sales professionals met een afgeronde HBO opleiding. Je bent op zoek naar een fulltime dienstverband. Jij bent commercieel, maar je vergeet nooit de customer journey. Jij bent stressbestendig en je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Jouw kennis of werkervaring in de leasebranche is altijd een pre.     

Over ons:
In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gebaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart.

Wat bieden wij:

 • een prima salaris tussen de EUR 2.400,00 en EUR 3.600,00 (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
 • mooie bonusregeling
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding
 • een premievrij pensioen
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • doorgroeimogelijkheden
 • opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy zoals salestraining
 • sporten in het Arval-Vital programma 
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?
Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met onze recuiter via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*