Homepage NL

Werken bij Arval
Afgestudeerd? Start je carrière bij ons!
Vacatures in sales, operations, staf en finance.
Werken bij Arval
Bij ons ís het gras groener dan bij de buren!
Kom werken bij Arval.
18
vacature(s)
Kom werken bij Arval!

Je bent hier niet omdat je een gewone baan zoekt. Je bent hier omdat jij, net als wij, begrijpt dat klanten keer op keer verrast willen worden. 13 keer op rij beste leasemaatschappij van Nederland word je natuurlijk niet zomaar. En om onze klanten te blijven verrassen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die niet zomaar een gewone baan zoeken maar die de kunst van het verrassen begrijpen. Neem dan direct contact op met ons HR-team via 030 602 44 44, stuur een bericht via WhatsApp op 06 214 142 72 of bekijk onze openstaande vacatures.

 

 

Onze afdelingen
Sales

Onze sales-afdelingen staan aan de basis voor het succes van Arval. Zij brengen nieuwe klanten aan en beheren de bestaande klanten op de best mogelijke manier. Klantgerichtheid is hierin zeer belangrijk.

Operations

Ben jij een expert in de automotive of op het gebied van auto's? Lever jij graag de beste service aan klanten en berijders? Kom ons dan versterken op het gebied van inkoop, schade, onderhoud of op ons driverteam!

Staf

Onze staf-afdelingen zorgen voor ondersteuning richting de core-business van Arval. Het kan op financieel vlak zijn of op secretarieel vlak. Ben jij een spin in het web? Kom ons dan versterken!

Van student naar een carriere!

Heb jij ideeën om onze dienstverlening te verbeteren? Dan horen wij die graag, ook als stagiair! De deur van de directie staat altijd open voor jouw suggesties. Wij waarderen mensen met een frisse, kritische kijk op de wereld en nodigen je uit om jouw visie met ons te delen. Nieuwe initiatieven worden in onze bedrijfscultuur omarmd en we durven van alles uit te proberen. We zijn niet bang voor mislukking, want dat hoort er gewoon bij: zonder experiment tenslotte geen innovatie!

 

 

Bekijk hier onze stagemogelijkheden

Onze Waarden
AMBITIE
Wij zijn 13 jaar op rij de beste leasemaatschappij! Wij blijven graag de beste service en diensten verlenen, draag jij bij aan dit succes?
CREATIVITEIT
Arval biedt de klant de beste oplossingen, dus moeten wij blijven innoveren. Geef jij jouw blik op de toekomst?
REACTIEVERMOGEN
Wij zorgen dat onze klanten en partners snel een goede reactie van ons krijgen. Hiermee zorgen wij voor een vlotte en goede samenwerking.
Collega's aan het woord

Rick van den Berg

Onze belangrijkste kernwaarden zijn: afspraak = afspraak, contact boven contract en één vast aanspreekpunt.

Marien Kreuger

Arval werkt volgens een duidelijke missie: klanten niet alleen geven wat zij vragen, maar hen een dusdanig uitgebreide dienstverlening te bieden, dat wagenparkbeheer voor hen ‘bijzaak’ wordt.

Marianne Coert

Wij innoveren onze producten en diensten continu door het leaseproces steeds meer te digitaliseren met apps en onlineplatforms.

Tobias van Wijk

Arval heeft een open, professionele cultuur. Dit betekent dat je bij iedereen kunt binnenwandelen, ook bij de directeur.