Homepage NL

Welkom bij Arval
In een veranderende wereld
zijn wij op zoek naar de blik van een nieuwe generatie
21
vacature(s)
Onze Missie

Bij Arval zijn we dagelijks bezig met vraagstukken over mobiliteit. Wij vormen antwoorden op de wensen van nu én morgen.

Heb jij ook een eigen visie op mobiliteit en kun je niet wachten om die te delen? Neem dan direct contact op met ons HR-team via 030 602 44 44, stuur een bericht via WhatsApp op 06 214 142 72 of bekijk onze openstaande vacatures.

Onze afdelingen
Sales

Onze sales-afdelingen staan aan de basis voor het succes van Arval. Zij brengen nieuwe klanten aan en beheren de bestaande klanten op de best mogelijke manier. Klantgerichtheid is hierin zeer belangrijk.

Operations

Ben jij een expert in de automotive of op het gebied van auto's? Lever jij graag de beste service aan klanten en berijders? Kom ons dan versterken op het gebied van inkoop, schade, onderhoud of op ons driverteam!

Staf

Onze staf-afdelingen zorgen voor ondersteuning richting de core-business van Arval. Het kan op financieel vlak zijn of op secretarieel vlak. Ben jij een spin in het web? Kom ons dan versterken!

IT

Onze IT-afdeling werkt voor meerdere Arval-vestigingen in verschillende Europese landen. De komende jaren zal onze omgeving nog verder groeien tot ver voorbij de huidige 1.600 gebruikers. Help jij ons deze stap te maken?

Van student naar een carriere!

Heb jij ideeën om onze dienstverlening te verbeteren? Dan horen wij die graag, ook als stagiair! De deur van de directie staat altijd open voor jouw suggesties. Wij waarderen mensen met een frisse, kritische kijk op de wereld en nodigen je uit om jouw visie met ons te delen. Nieuwe initiatieven worden in onze bedrijfscultuur omarmd en we durven van alles uit te proberen. We zijn niet bang voor mislukking, want dat hoort er gewoon bij: zonder experiment tenslotte geen innovatie!

 

 

Bekijk hier onze stagemogelijkheden

Onze Waarden
AMBITIE
Wij zijn 11 jaar op rij de beste leasemaatschappij! Wij blijven graag de beste service en diensten verlenen, draag jij bij aan dit succes?
CREATIVITEIT
Arval biedt de klant de beste oplossingen, dus moeten wij blijven innoveren. Geef jij jouw blik op de toekomst?
REACTIEVERMOGEN
Wij zorgen dat onze klanten en partners snel een goede reactie van ons krijgen. Hiermee zorgen wij voor een vlotte en goede samenwerking.
Geef jouw antwoord met #mijnantwoord
File rijden of vermijden?
File rijden of vermijden?
#mijnantwoord
Hoe ziet de auto van de toekomst eruit?
Hoe ziet de auto van de toekomst eruit?
#mijnantwoord
Auto uitlenen aan een collega?
Mijn leaseauto uitlenen aan collega's?
#mijnantwoord
Connected cars en privacy
Connected Cars en Privacy: Hoe zorg jij voor de juiste balans?
#mijnantwoord
Collega's aan het woord

Rick van den Berg

Onze belangrijkste kernwaarden zijn: afspraak = afspraak, contact boven contract en één vast aanspreekpunt.

Marien Kreuger

Arval werkt volgens een duidelijke missie: klanten niet alleen geven wat zij vragen, maar hen een dusdanig uitgebreide dienstverlening te bieden, dat wagenparkbeheer voor hen ‘bijzaak’ wordt.

Marianne Coert

Wij innoveren onze producten en diensten continu door het leaseproces steeds meer te digitaliseren met apps en onlineplatforms.

Mingus Noordmans

Arval heeft een open, professionele cultuur. Dit betekent dat je bij iedereen kunt binnenwandelen, ook bij de directeur.