Home > Werken bij Arval > Vacature IT controller

Vacature IT controller

Werken bij Arval

Vacature: IT controller
Een uitdagende functie in een dynamische internationale organisatie?
Vacature: IT controller

Arval Benelux

Vanuit Houten bedient de IT-afdeling 14 Arval vestigingen in verschillende Europese landen. Deze 14 landen beheren gezamenlijk 175.000 leasecontracten. De komende jaren zal de omgeving nog verder groeien tot ver voorbij de huidige 1.600 gebruikers van ons platform. Hippos, ons operationeel wagenparkbeheersysteem, is één van de drie strategische IT platformen binnen de Arval Group. IT is een essentieel bedrijfsonderdeel om  onze bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren. Na de succesvolle uitrol van Hippos binnen Arval gedurende de afgelopen jaren, wordt er nu volop gewerkt aan de integratie van de vorig jaar door Arval overgenomen GE activiteiten. Ter ondersteuning van deze sterk groeiende omgeving zijn we op zoek naar een IT Controller, die rechtstreeks rapporteert aan de Area Controller Northern Europe.

Ben jij gewend om met strakke deadlines te werken, planmatig ingesteld, kritisch, op zoek naar zelfstandigheid en heb jij een sterk analytisch vermogen, dan zoeken wij jou voor de functie IT controller.


Werkzaamheden

Als IT controller voor Arval Benelux werk je vanuit ons kantoor in Houten. Tot de werkzaamheden behoren onder andere:

 • je verzorgt maandelijkse rapportages, zowel intern als naar ons hoofdkantoor in Parijs
 • je bent betrokken bij de maandelijkse afsluiting
 • je assisteert bij de opmaak van het budget, forecast en mid term plan
 • je analyseert varianties tussen actuals en budget en bent in staat deze te verklaren
 • je bewaakt het budget en identificeert afwijkingen, waarbij je fungeert als business partner voor de IT director
 • je maakt de gehele project administratie op
 • je neemt initiatief in het verbeteren en ontwikkelen van rapportages en processen
 • je volgt de administratie van IT kosten op in de boekhouding


Wat vragen wij?

Als IT controller beschik je over een afgeronde HBO-opleiding, (bijvoorbeeld bedrijfseconomie), sta je stevig in je schoenen en beschik je over de volgende capaciteiten:

 • maximaal 3-5 jaar werkervaring
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel spreken als schrijven
 • zelfstandig
 • analytisch en accuraat
 • excellente Excel-kennis
 • communicatief sterk
 • durft initiatief te nemen, hands-on mentaliteit
 • stressbestendig
 • bereid om te reizen indien nodig

Spreekt de functiebeschrijving je aan en herken je je in bovenstaande punten? Dan willen wij jou graag in ons team. Klik op solliciteer direct en stuur je sollicitatie via het formulier.

Werken bij Arval

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Array

Arval groeit en bloeit: wij zijn de grootste leasemaatschappij in Europa. En al elf jaar lang worden wij jaar na jaar door onze klanten verkozen tot beste leasemaatschappij van Nederland. Dat maakt ons trots. Trots op onze mensen, die elke dag weer de verwachtingen van onze klanten overtreffen en prachtige resultaten neerzetten.

Daarom zorgen wij op onze beurt goed voor onze werknemers. Werken bij Arval is werken op internationaal topniveau, maar wel in een prettige werkomgeving met oog voor individuele werknemers. Een werkomgeving waarin jouw mening telt, waarin er aandacht is voor jou als mens en er op alle vlakken goed voor jou wordt gezorgd.

Jouw mening telt

Jouw mening telt

Array

Heb jij ideeën om onze dienstverlening te verbeteren? Dan horen wij die graag, ook als je pas net in dienst bent en ongeacht de functie die je bekleedt. De deur van de directie staat altijd open voor jouw suggesties. Wij waarderen mensen met een frisse, kritische kijk op de wereld en nodigen je uit om jouw visie met ons te delen. Daarom organiseren we elke maand een ontbijtsessie met het managementteam, waarin alle werknemers hun ideeën kunnen delen. Nieuwe initiatieven worden in onze bedrijfscultuur omarmd en we durven van alles uit te proberen. We zijn niet bang voor mislukking, want dat hoort er gewoon bij: zonder experiment tenslotte geen innovatie!

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Array

Bij Arval sta jij centraal. Als jij je goed voelt, is dat namelijk ook goed voor Arval. Daarom investeren wij gedurende je gehele Arval-loopbaan in jou. Het begint met de Arval Academy, een opleiding die je volgt als je voor het eerst bij ons komt werken. Je leert daarin alles over leasen en krijgt de kans om ons bedrijf en de mensen die er werken goed te leren kennen. Uiteraard kun je tijdens je werk altijd rekenen op de hulp van je collega’s en teamleider. We moedigen je aan om vragen te stellen, want dan leer je het meest.

Mensen met ambitie en talent krijgen alle kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Zo stimuleert je teamleider je om het maximale uit jezelf te halen en helpt deze je actief om je weg binnen Arval te vinden. Tweemaal per jaar stellen jullie doelen vast over jouw persoonlijke ontwikkeling. Je geeft zelf aan wat jij nodig hebt om te groeien. Wil je een opleiding of training volgen? Als die jou helpt om je functioneren te verbeteren, dan maken we dat graag voor je mogelijk.

Arval zorgt goed voor jou

Arval zorgt goed voor jou

Array

Werken bij Arval is leuk, maar het is natuurlijk wel zo fijn als je er goed voor wordt beloond! Dat snappen wij. Daarom storten we iedere maand een mooi bedrag op je rekening. En daar blijft het niet bij. Arval betaalt bijvoorbeeld je volledige pensioenpremie.

Maar je ziet onze waardering ook terug in de kleine, dagelijkse dingen. Zo kun je de hele dag vers sap en fruit pakken en sluiten we iedere vrijdag de week af met een borrel in onze eigen bar. Elk jaar organiseren we een bruisend personeelsfeest. Daarnaast grijpen we elke gelegenheid om iets te vieren met beide handen aan!