Renault Megane Station Zakelijke shortlease

Renault Mégane / of gelijkwaardig
687
excl. BTW per maand
Geen prijs beschikbaar, neem contact op

LOOPTIJD
18 - 24
maanden
KILOMETRAGE
2550
km/maand


INBEGREPEN DIENSTEN

INBEGREPEN DIENSTEN


Afschrijving

Tijdens uw contract wordt uw auto minder waard. Dit noemen we afschrijving. Dit zit altijd in de leaseprijs.

Banden

Zijn uw banden versleten? Dan worden uw banden zo snel mogelijk vervangen. Dit is bij de leaseprijs inbegrepen.

Motorrijtuigenbelasting

Voor elke auto moet motorrijtuigenbelasting betaald worden. Hoe hoog dit bedrag is hangt af het type auto dat u kiest. Bij Arval zitten deze kosten al in de leaseprijs.  

Reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud van leaseauto’s werkt Arval samen met merkdealers en universele autobedrijven. Als uw leaseauto toe is aan een onderhoudsbeurt, plant u eenvoudig via ‘My Arval’ een afspraak in.

Pechhulp Nederland

Bij pech onderweg biedt Arval Assistance uitkomst. Arval Assistance is een samenwerkingsverband tussen Arval en de ANWB Wegenwacht. Hierdoor bent u 24 uur per dag verzekerd van hulp langs de weg in Nederland.

Verzekering

Bij Arval bent u altijd allrisk verzekerd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Uw verzekeringspremie is al in de leaseprijs begrepen. Meer informatie over verzekeringen vind je op onze verzekeringskaart. Klik op 'lees meer' om de verzekeringskaart te openen.  Lees meer


Zakelijke lease bij Arval, type: Stationwagen


De Renault Mégane station is een uitstekende keuze voor langere ritten. In de Mégane zit je comfortabel en er zit meer power in deze auto. De auto’s zijn erg ruim, ergonomisch en krachtiger. De ideale shortlease auto voor voorloopauto’s en start-ups. Deze sportieve gezinsauto, voorzien van 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen, is standaard van alle gemakken voorzien. Onder deze inbegrepen opties vallen o.a. airconditioning, navigatie en bluetooth gezinsauto rijdt u al vanaf €687,00 en 2550 kilometer. De ideale shortlease auto voor voorloopauto’s en start-ups.

Let op: de daadwerkelijke uitvoering kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief btw. De prijs bij meer kilometers bedraagt EUR 0,11 per extra kilometer.

Shortlease bij Arval betekent:

  • Contract op ieder moment aanpassen
  • één contactpersoon
  • één factuur
  • Alles inbegrepen
  • Levering binnen 4 uur overal in Nederland