Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage Research & Analyse

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Staf
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

stage

Vanwege onze certificeringen ISO 9001 en ISO 14001, zijn wij op zoek naar een echte consultant die een contextanalyse kan maken. De contextanalyse is onderverdeeld in een stakeholderanalyse en een risicoanalyse.   
Tijdens het maken van de contextanalyse kom je in aanraking met verschillende elementen binnen onze organisatie. Tijdens je reseach ga je in gesprek met klanten, berijders en collega's. Daarnaast doe je ook veel desk research.
Je houdt je o.a. bezig met vragen zoals:

  • Het vaststellen van de diverse stakeholders. Je onderzoekt wat zij belangrijk vinden?  
  • Welke maatschappelijke krachten hebben invloed op Arval en haar business?

 

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo-student met een bedrijfskundige achtergrond. Je bent zelfstandig, analytisch sterk en je weet van aanpakken. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*