Miniatuurvoorbeeld

Afstudeerstage HR

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Staf
Werkmissie:

Stage

Werken met goede functieprofielen is heel belangrijk voor een organisatie.
Het vormt de basis voor je werving en selectieactiviteiten. Het helpt bij het aantrekken van de juiste mensen. Het geeft meer inzicht in de organisatiestructuur. Daarnaast is het belangrijk voor het behoud van je personeel. Een goed functieprofiel is de basis van een beoordelingsgesprek, het geeft duidelijkheid in taken en verantwoordelijkheden en carrièreperspectief. Kortom een heel belangrijk onderdeel van het HR beleid.

Binnen onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste student die zich wil richten op onze functieprofielen. Je beoordeelt het huidige format en de huidige functieprofielen, je zorgt dat alle functieprofielen up to date zijn en toekomstproof. Je stelt nieuwe functieprofielen op. Hiervoor haal je je informatie uit de business. Daarnaast zorg je dat de functieprofielen aansluiten op alle belangrijke HR tools. Kortom een leuke uitdagende stageopdracht met veel eigen verantwoordelijkheid!

 

Benodigde vaardigheden:

Ben jij een enthousiaste HBO student die zich graag ergens in vast bijt? Ben jij accuraat, zelfstandig en communicatief vaardig? Dan zoeken wij jou. Reageer snel en kom ons teamversterken.

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone van Wijk via Simone.vanwijk@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

place for people

 

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*