Miniatuurvoorbeeld

Afstudeerstage HR

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Staf
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

stage

 Hoe ziet je stage opdracht eruit? 

In deze leuke, brede en uitdagende stage werk je nauw samen met het HR team en de HR Director the Netherlands & Nordic region.
Je richt je op alles wat met functieprofielen en het functiehuis te maken heeft. De doelstelling van de stageopdracht is het neerzetten van de nieuwe structuur van ons functiehuis en functieprofielen. Daarnaast het daadwerkelijk vormgeven van de functieprofielen zoals die voor de komende jaren gehanteerd kunnen worden binnen onze organisatie.  

Naast deze focus krijg je alle gelegenheid om het gehele scala aan HR werkzaamheden te zien en hoe die samenhangen met de gehele organisatie.
Je krijgt veel vrijheid om je eigen werk en opdracht te organiseren en uit te voeren en daarnaast nog veel te leren over het HR vak.  

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo- student met studierichting HRM, PO. P&A die zich helemaal wil vast bijten in deze opdracht.  
Je hebt een hands-on mentaliteit en kan zelfstandig werken. Ben je accuraat, integer en communicatief sterk? Dan zoeken wij jou?   

stage

 

 

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*