Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage accountmanager Retail

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Sales
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Stage

Hoe ziet een dag eruit op de afdeling accountmanagement Retail?

‘In mijn beginperiode heb ik vooral gewerkt aan mijn commerciële vaardigheden door het juiste aanbod in een offertes te verwerken. Naast het opstellen van de offertes heb ik deze prijsaanbiedingen besproken met de (potentiele) klanten om hen te voorzien van het juiste advies op het gebied van mobiliteit. Naast de commerciële werkzaamheden heb ik ook voor de afdeling marketing mijn steentje bijgedragen. Zo was ik bijvoorbeeld namens Arval aanwezig bij de open dag van FC Utrecht om onze Private Lease oplossingen te vertegenwoordigen.

Natuurlijk wil je ook zo veel mogelijk meemaken tijdens jouw stage. Zo heb ik met ‘heel veel tegenzin’ even langs de dealer moeten rijden met een erg mooie Mercedes, om een extra sleutel te laten maken’.

 

Benodigde vaardigheden:

Wij zoeken een enthousiaste hbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je secuur en communicatief sterk. Je bent een ondernemer en je ziet altijd kansen. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone van Wijk via Simone.vanwijk@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

place for people

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*