Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage accountmanager SME

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Sales
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Stage

Hoe ziet een dag eruit op de afdeling accountmanagement SME?

‘In mijn beginperiode heb ik vooral gewerkt aan mijn commerciële vaardigheden door het juiste aanbod in een offertes te verwerken. Naast het opstellen van de offertes heb ik deze prijsaanbiedingen besproken met de (potentiele) klanten om hen te voorzien van het juiste advies op het gebied van mobiliteit. Naast de commerciële werkzaamheden heb ik ook voor de afdeling marketing mijn steentje bijgedragen. Zo was ik bijvoorbeeld namens Arval aanwezig bij de open dag van FC Utrecht om onze Private Lease oplossingen te vertegenwoordigen.

Natuurlijk wil je ook zo veel mogelijk meemaken tijdens jouw stage. Zo heb ik met ‘heel veel tegenzin’ even langs de dealer moeten rijden met een erg mooie Mercedes, om een extra sleutel te laten maken’.

 

Benodigde vaardigheden:

Wij zoeken een enthousiaste hbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je secuur en communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

 

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*