Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage accountmanagement

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Sales
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Als (meewerk)stagiaire word je gekoppeld aan één of twee Mid Market accountteams en word je persoonlijk begeleid door de senior van één van de teams.
Jouw takenpakket bestaat uit de ondersteuning van de accountmanagers binnendienst. Je leert van dichtbij het gehele proces rondom accountmanagement / relatiebeheer binnen Arval.

De taken die je o.a. zal uitvoeren zijn:

  • offertes maken
  • het maken van gebruiksovereenkomsten en eigen bijdrages
  • keuzelijsten draaien / aanpassen
  • huuraanvragen verzorgen
  • aflever- ophaalafspraken maken met berijders
  • einde contract transporten plannen
  • pooltransporten plannen.
Benodigde vaardigheden:

Een enthousiaste hbo-student die minimaal drie maanden meewerkt binnen onze organisatie (minimaal 50% meewerken is vereist).
Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je secuur en communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer
je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

 

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*