Miniatuurvoorbeeld

Head of Sales Mid

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
7 tot 10 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

In deze strategische rol geef je leiding aan 6 business managers en ben je samen met de business director large-IBO verantwoordelijk voor de uitdagende commerciële doelen. Samen zorgen jullie voor de transitie van de traditionele leaseauto’s naar een breed aanbod aan (mobiliteits)diensten. Samen met jouw team weet jij bij de klant het verschil te maken. Daarbij verlies je ook de customer- en partner experience niet uit het oog!

Als business director pik jij alle signalen op uit de markt en weet jij deze feilloos te vertalen in nieuwe producten en diensten binnen de organisatie. Innoveren is jouw kracht en daar krijg je veel energie van! Jij neemt graag het voortouw in alle nieuwe ontwikkelingen. Enerzijds heb je een sterke commerciële instelling en ben je verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces binnen jouw segment. Anderzijds ben je de peoplemanager die een team kan coachen, inspireren en motiveren. Jij weet mensen in hun kracht te zetten, het beste uit zichzelf te halen en mee te nemen in alle veranderingen.  

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor het uitrollen van de Arval-strategie binnen jouw afdeling
 • Samen met jouw afdeling bepaal je de commerciële doelstellingen waarmee je een substantiële bijdrage levert aan de Arval-strategie en groei
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het bepalen, bewaken en uiteindelijk behalen van de commerciële doelstellingen van het mid-segment (middels consultative selling)
 • Je toont leiderschap gebaseerd op het coachen, inspireren, sturen en evalueren van de ontwikkeling en de performance binnen het team. Je voert het HR-beleid uit (werving en selectie, evaluatie- en beoordelingsgesprekken, persoonlijke groei, trouble shooting) in overleg met onder andere HR
 • Je bent eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en resultaten binnen jouw afdeling en bent nauw betrokken bij klantvraagstukken binnen jouw afdeling. Je vormt het escalatiekanaal en zorgt bij jouw teamleden voor de juiste ondersteuning bij nieuwe diensten, moeilijke onderdelen van het (commerciële) traject en complexe dienstverleningsvraagstukken
 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele BNP Paribas relatie en bouwt deze verder uit
 • Je bent verantwoordelijk voor de innovatie van de business. Je bent continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt en weet hiervoor draagvlak te creëren bij jouw stakeholders
 • Je werkt nauw samen met en zorgt voor afstemming rondom alle commerciële zaken en processen met de business director large, hoofd binnendienst en hoofd new business
Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding met minimaal 10 jaar commerciële werkervaring
 • Je bent een peoplemanager en hebt bewezen ervaring in leidinggeven aan professionals
 • Je bezit bij voorkeur over goede kennis van de (mobiliteits)markt en/of de Arval dienstverlening
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • Jij bent een sparringpartner voor onze klanten op managementniveau
 • Je hebt affiniteit met en/of ervaring in consultative selling en weet anderen hierin te coachen/begeleiden
 • Je bent commercieel sterk en weet van ieder contactmoment en/of kans een deal te sluiten
 • Je bent innovatief, signaleert klantbehoeften en ontwikkelingen in de markt
 • Je hebt lef! Je durft beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen

 

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris 
 • mooie bonusregelingen
 • 25 vakantiedagen
 • auto van de zaak / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • bij aanvang een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Irene Vlaming (Recruiter) via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kunt ons natuurlijk ook WhatsAppen. Sla daarvoor het nummer 0621414272 op in je telefoon, en stuur Arval een appje. Leuk om van je te horen!

Vanwege Covid werken wij allemaal nog veel vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 
Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.