Miniatuurvoorbeeld

Head of New Business

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
7 tot 10 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

In deze strategische rol ben je verantwoordelijk voor de afdelingen new business, tenders en IBC. Samen met de Head of Internal Sales, Head of Sales Mid en Head of Large-IBO zet jij de strategische lijnen uit en vertaal je de Arval-strategie en (commerciële) doelen richting jouw stakeholders. In deze rol ben jij eindverantwoordelijk voor het genereren van new business. Daarnaast ben je een voorloper op het gebied van innovatie en digitalisatie en zorg je voor de vertaalslag binnen de organisatie.

Door jouw innovatie en creatieve blik ben jij continu op zoek naar kansen in de markt. Er ontgaat jou geen enkel signaal en weet jij feilloos waar de klantbehoeften liggen en waar de markt zich naartoe beweegt. Deze ontwikkelingen en klantwensen weet jij te vertalen in nieuwe diensten binnen onze organisatie. Je weet hoe belangrijk het is om op digitaal vlak de nodige ontwikkelingen door te voeren en weet hiervoor dan ook draagvlak te creëren binnen Arval.

Jij weet jouw teamleden te motiveren en te coachen om het beste uit zichzelf te halen. Met jouw team weet jij de beste resultaten te behalen en door jouw mensgerichte leiderschapsstijl doe je dit in een prettig en gezond werkklimaat.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor het uitrollen van de Arval-strategie binnen jouw afdeling. Je bepaalt, bewaakt en uiteindelijk behaal je (samen met jouw afdeling) de doelstellingen. Hiermee lever je, op een innovatieve wijze, een substantiële bijdrage aan de Arval-strategie en groei
 • Je toont leiderschap gebaseerd op het coachen, inspireren, sturen en evalueren van de ontwikkeling en de performance binnen jouw discipline; Je voert het HR-beleid uit (werving en selectie, evaluatie- en beoordelingsgesprekken, persoonlijke groei, trouble shooting) in overleg met onder andere HR
 • Je neemt jouw stakeholders mee in jouw visie en actuele markt- en productontwikkelingen
 • Je weet voor deze ontwikkelingen draagvlak te creëren binnen de organisatie en vertaalt dit naar concrete acties
 • Als specialisme ben je betrokken bij en verantwoordelijk voor MTR-core
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het genereren van new business
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de innovatie van de salesafdeling en -portefeuille en je vertaalt dit naar concrete verbeteracties
 • Je zorgt voor continue digitale optimalisatie van het proces waarbij het hoge kwaliteitsniveau centraal staat en de afdeling toekomstbestendig is

 

Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding met minimaal 10 jaar commerciële werkervaring
 • Je bent een peoplemanager en hebt bewezen ervaring in leidinggeven aan professionals
 • Je hebt aantoonbare ervaring en/of affiniteit met new business
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • Je bezit bij voorkeur over goede kennis van de (mobiliteits)markt en/of de Arval dienstverlening
 • Je weet op creatief en innovatief gebied het verschil te maken en de organisatie daarmee te laten groeien
 • Je bent voorloper op het gebied van digitalisatie, weet veranderingen te weeg te brengen en neemt van nature anderen hierin mee
 • Je hebt lef! Je durft beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen

 

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris 
 • mooie bonusregelingen
 • 25 vakantiedagen
 • auto van de zaak / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • bij aanvang een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Irene Vlaming (Recruiter) via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kunt ons natuurlijk ook WhatsAppen. Sla daarvoor het nummer 0621414272 op in je telefoon, en stuur Arval een appje. Leuk om van je te horen!

Vanwege Covid werken wij allemaal nog veel vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 
Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.