Miniatuurvoorbeeld

Head of Internal Sales

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
7 tot 10 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Jij weet als geen ander te schakelen tussen de commerciële business en de strategie. Jij ziet nieuwe kansen en weet deze feilloos te vertalen naar praktijk. Je kan mensen inspireren en motiveren om samen naar een hoger doel te werken! Krijg je hier energie van, lees dan snel verder. 

In deze strategische rol geef je leiding aan 5 medewerkers (4 sales teammanagers en de manager LCV) en ben je eindverantwoordelijk voor 9 commerciële teams bestaande uit enthousiaste sales (binnendienst) professionals. Je switcht moeiteloos tussen het uitwerken van strategische plannen en operationele processen. Met een kritische blik weet jij de commerciële processen te analyseren. Met deze continue focus op procesoptimalisatie, lever jij een essentiële bijdrage aan de strategie en groei van de organisatie en borg je (samen met jouw teammanagers) de kwaliteit op de afdeling. Daarbij verlies jij het optimaliseren van het rendement niet uit het oog.

Jij weet als geen ander mensen te inspireren en motiveren op het gebied van innovatie. Jij weet de vertaalslag te maken van de Arval strategie richting de teams en je bent eindverantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen en een hoge klanttevredenheid binnen jouw teams. Jij weet jouw teammanagers te motiveren en te coachen om het beste uit zichzelf te halen. Je weet met je peoplemanagement skills een prettige en stimulerende werkomgeving te creëren. Tot slot weet je het team mee te nemen in de snel veranderende markt en dienstverlening. 

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor het uitrollen van de Arval-strategie binnen jouw afdeling
 • Samen met jouw afdeling bepaal je de commerciële doelstellingen waarmee je een substantiële bijdrage levert aan de Arval-strategie en groei
 • Je neemt jouw stakeholders mee in jouw visie en actuele marktontwikkelingen, weet hiervoor draagvlak te creëren binnen de organisatie en vertaalt dit naar concrete processen/acties
 • Je toont leiderschap gebaseerd op het coachen, inspireren, sturen en evalueren van de ontwikkeling en de performance binnen het team. Je voert het HR-beleid uit (werving en selectie, evaluatie- en beoordelingsgesprekken, persoonlijke groei, trouble shooting) in overleg met onder andere HR
 • Je overtuigt je stakeholders op het gebied van toekomstige veranderingen en neemt daarin iedereen op de juiste wijze mee
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de optimalisatie van het rendement
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de continue digitale optimalisatie van alle kanalen, waarbij het hoge kwaliteitsniveau centraal staat en de afdeling toekomstbestendig is en blijft
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de verbetering en borging van de kwaliteit en efficiëntie van de processen en de dienstverlening. Jij weet hierbij de vertaalslag te maken naar je teammanagers

 

Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding met minimaal 10 jaar relevante werkervaring
 • Je bent een peoplemanager en hebt bewezen ervaring in leidinggeven aan professionals (en bij voorkeur ervaring in verandermanagement)
 • Je bezit (bij voorkeur) over goede kennis van de (mobiliteits)markt en/of de Arval dienstverlening
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • Je bent van nature een leider! Je durft beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen
 • Je bent analytisch sterk, kunt zaken vanuit meerdere invalshoeken (kritisch) bekijken, begrijpen en oplossen
 • Je bent innovatief, durft veranderingen in gang te zetten en weet anderen daarin mee te nemen
 • Je bent commercieel sterk en weet optimaal rendement te behalen

 

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris 
 • mooie bonusregelingen
 • 25 vakantiedagen
 • auto van de zaak / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • bij aanvang een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Irene Vlaming (Recruiter) via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kunt ons natuurlijk ook WhatsAppen. Sla daarvoor het nummer 0621414272 op in je telefoon, en stuur Arval een appje. Leuk om van je te horen!

Vanwege Covid werken wij allemaal nog veel vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 
Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.