Miniatuurvoorbeeld

Accountmanager White Label (binnendienst)

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Jij weet de klant de ultieme customer experience te geven. Jij maakt deel uit van een nieuwe tak binnen onze Retail afdeling. Jij vindt het een uitdaging om hier een onderdeel van te zijn en deze tak verder te laten groeien. Werken in een concurrerende markt geeft jou energie. 

Waar kom je terecht: 
Jij komt terecht in een jong en dynamisch team. Samen met je collega’s van White Label beheer je een mooi merk binnen onze Retailafdeling. Met jouw team zorg je voor het uitbouwen van de afdeling en ben je het visitekaartje naar de klant en de dealer. Geen dag is hetzelfde!

Hoe ziet je dag eruit?
Je start de dag met koffie en je zoekt een fijne werkplek in de kantoortuin. Je start met een pitstop. Na de pitstop check je snel je e-mail en stelt de prioriteiten voor vandaag. Er loopt een campagne dus het is lekker hectisch. In Sales Forces behandel je alle leads. Je beantwoordt nog een aantal vragen van een klant, zodat het hele proces duidelijk is. Je luncht samen met je collega’s in het bedrijfsrestaurant. Na de lunch bel je een aantal dealers om te kijken hoe het gaat. Je vindt het belangrijk dat je een goede relatie hebt met de dealer. Daarna ga je een vergadering in. Binnenkort wordt er een nieuw merk binnen de afdeling Retail geïntroduceerd. Samen met de projectgroep ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van de nieuwe partner. Nog even de agenda voor morgen bekijken en een terugbelverzoek beantwoorden.            

Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij: 
Jij bent een sales professional met een afgeronde HBO-opleiding en je beschikt over relevante werkervaring. Jij bent gewend om snel te schakelen tussen alle activiteiten en weet altijd de structuur te bewaren. Je vindt het leuk om een lange en goede relatie op te bouwen met onze dealers. Samen met jouw team weet jij de targets te overtreffen.  

Over ons:
In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gebaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart.

Wat bieden wij:

 • een prima salaris tussen de EUR 2.400,00 en EUR 3.600,00 (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
 • mooie bonusregeling
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding
 • een premievrij pensioen
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • doorgroeimogelijkheden
 • opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy zoals salestraining
 • sporten in het Arval-Vital programma 
 • een abonnement op een automotive vakblad

Interesse?
Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met onze recruiter via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*