Miniatuurvoorbeeld

Accountmanager White Label

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
1 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Jij weet de klant de ultieme customer experience te geven. Als accountmanager White Label maak je deel uit van onze Retail afdeling. Je ziet het als een kans om te helpen met het uitbouwen van een afdeling die volop in ontwikkeling is en waar elke dag anders is. Werken in een concurreerde markt geeft jou juist energie. Kom jij ons team versterken?

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht in een jong en dynamisch team. Samen met je collega’s van White Label beheer je een mooi merk binnen onze Retail afdeling. Samen met het team zorg je voor het uitbouwen van de afdeling en ben je het visitekaartje naar de klant en de dealer. Geen dag is hetzelfde!

Hoe ziet je dag eruit?
Je start de dag met koffie. Vanwege Covid werk je grotendeels vanuit huis, maar je begint de dag met een dagstart met het hele team. Via de video praat je even bij met je collega’s en neem je de prioriteiten van de dag door. Na de dagstart check je snel je e-mail. Er loopt een campagne dus het is lekker hectisch. In Sales Force behandel je alle leads. Je beantwoordt nog een aantal vragen van een klant, zodat het hele proces voor hem duidelijk is. Je checkt nog even een aantal zaken bij je collega van Credit Risk en gaat dan snel even een lunchwandeling maken. Na de lunch bel je een aantal dealers om te kijken hoe het daar gaat. Je vindt het belangrijk dat je een goede relatie hebt met de dealer. De dealer bespreekt gelijk een issue met je. Je hebt niet direct een antwoord, maar je belt even met een collega om te sparren. Daarna ga je snel een vergadering in. Binnenkort wordt er een nieuw merk binnen de afdeling Retail geïntroduceerd. En je bent heel benieuwd naar de status update.  Nog even de agenda voor morgen bekijken en een terugbelverzoek beantwoorden. Het was weer een dynamische dag, maar met volle tevredenheid sluit je je laptop af.

Als accountmanager bestaat je takenpakket o.a. uit:

 • je ondersteunt de dealers
 • het uitbrengen en opvolgen van offertes
 • zorgdragen voor de begeleiding van het onboarding proces van nieuwe klanten
 • het afsluiten en het administratief afhandelen van leasecontracten voor zowel zakelijke als particuliere klanten
 • je beheert klanten
 • meedenken met digitalisering en verbetering van de processen en systemen
Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?
Je bent een klantgerichte Sales professional. Je hebt een afgeronde HBO opleiding met 3  jaar relevante werkervaring. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en in alle hectiek ga jij altijd accuraat te werk. Je bent nieuwsgierig naar verbetermogelijkheden en wil jezelf blijven ontwikkelen. Samen met je collega’s ga jij voor het hoogste doel!

 • afgeronde HBO opleiding
 • 3 jaar werkervaring
 • werkervaring bij een dealer is een pré
 • accuraat
 • communicatief sterk
 • commercieel 

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een prima salaris EUR 2.400,00 - EUR 3.600,00 bruto bij een 40-urige werkweek (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
 • mooie bonusregelingen
 • doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • mooie opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Anita van den Bedum via jobs@arval.nl of op 030-6024444. 
Vanwege Covid werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 
Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.