Miniatuurvoorbeeld

Accountmanager New Business

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
1 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Arval is al voor de 14e keer uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland en jij kan hier een onderdeel van worden! Private lease is de trend. Als Accountmanager New Business kan jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Private Lease tak binnen Retail.  

Waar kom je terecht?

Als accountmanager New Business kom je terecht in een team met 3 accountmanagers. Samen met je collega’s Kirsten, Frederique en Jolanda ben je verantwoordelijk voor Private Lease binnen de afdeling Retail. Met je Retail collega’s beheer je 25 % van de totale Arval vloot.
In je rol als Accountmanager New Business kan je het verschil maken. De ene dag bel je alle niet afgeronde Private Lease orders na en weet jij de consument te overtuigen om alsnog voor Arval te kiezen. De andere dag bedenk je een oplossing om alle aflopende contracten opnieuw aan Arval te binden.

Wat ga je doen?

 • Je belt actief alle niet afgeronde orders na én weet de consument te overtuigen om voor Arval te kiezen.  
 • Je denkt proactief mee om de orderdoelen te behalen. Hiervoor onderhoud je nauwcontact met je collega Rens van het e-commerce team. Samen zorg je ervoor dat de funnel op de website continue gevuld blijft.
 • Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor de verdere groei van de Private Lease afdeling. Op korte termijn lopen de eerste Private Lease contracten af en jij denkt actief mee om hier een commercieel succes van te maken.
 • Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van de orders in Sales Force. Je bent o.a. verantwoordelijk dat de consument snel alle documenten upload in het systeem, zodat de order snel afgeleverd kan worden. 
Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?
Je bent een echte Sales professional met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. 

 • je hebt een HBO werk-en denkniveau
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • ervaring in de Private Lease branche is een pre

Wat bieden wij jou?

Bij Arval kun je je een belangrijke bijdrage leveren aan de successen en ontwikkeling van de organisatie en de liefde voor Automotive mooi combineren. Omdat de beleving van de klant bij Arval voorop staat, maak je veel mensen blij met je werk. Dat geeft al veel voldoening.

Daarnaast krijg je op basis van een 40-urige werkweek:

 • Salaris:  in de salarisrange van EUR 2.400,00 - EUR 3.600,00 bruto bij een 40-urige werkweek. (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau) én natuurlijk vakantiegeld
 • Bonus; een jaarlijkse winstbonus én een jaarlijkse bonus gebaseerd op teamtargets
 • 25 vakantiedagen; als je maar wel weer terugkomt!
 • Reiskosten- of thuiswerkvergoeding, want je kan zélf kiezen waar je werkt
 • Flexibele arbeidsuren; mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren en thuiswerken
 • Een premievrij pensioen, en dat scheelt serieus geld!
 • Netto onkostenvergoeding voor internet en telefonie
 • Uitzicht op een vast dienstverband, zekerheid is natuurlijk wel zo lekker!
 • Gratis sporten, zo blijven we samen fit

Interesse?

Wij zijn enorm nieuwsgierig naar wie jij bent. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze Recruiter Irene Vlaming via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ook altijd Whatsappen op 06-21414272. 

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.