Miniatuurvoorbeeld

Accountmanager Corporate Binnendienst

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
1 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Ben jij een commerciële en enthousiaste topper? Weet jij klanten te verrassen door goed te luisteren en actief mee te denken met de wensen en verwachtingen van de klant? Vind jij het een uitdaging om jouw klanten de best mogelijke experience te geven? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je terecht?
Je komt te werken op een accountteam in een dynamische werkomgeving. Binnen dit team werk je samen met je collega’s van Sales en Operations. Op het accountteam beheer jij het totale wagenpark van jouw klant. Jij weet wat er speelt bij jouw klanten. Je ziet commerciële kansen en speelt hier snel op in. Hierbij zorg jij voor de optimale customer journey.

Hoe ziet je dag eruit?
Vandaag start je vroeg. Je bent om 8 uur aangemeld en pakt koffie. Je checkt je e-mail en stelt je prioriteiten voor de dag. De telefoon gaat en je hebt gelijk een spoedklus. Je moet vandaag nog een huurauto afleveren. Gelukt! Snel weer terug naar je mailbox en de offerte afmaken. Je werkt nog een aantal contractwijzigingen uit en bespreekt deze telefonisch met je klant. Eerst tijd voor een lunchpauze! Na de lunch heb je gelijk een afspraak met je collega van de buitendienst. Je spreekt alle gezamenlijke klanten door. Jij weet exact wat er speelt bij jouw klanten en bespreekt dit met de buitendienst. Samen bespreek je de beste aanpak voor jouw klanten. Daarna heb je nog een aantal openstaande punten. Je maakt een berijder blij met het goede nieuws dat zij een auto mag bestellen. Je beantwoordt gelijk al even haar vragen over het proces en adviseert haar bij de autokeuze. Voor het einde van de dag moeten er nog een aantal offertes de deur uit en moet je nog een aantal offertes nabellen. Om 17.00 uur sluit je af en ga je nog even sporten met een aantal collega’s, zodat je niet in de file staat. 

 • Het adviseren en vertalen van de wensen van de klant op het gebied van een passende mobiliteitsoplossing
 • Het begeleiden en adviseren van de klant in het bestelproces
 • Het opstellen van offertes, contractwijzigingen
 • Het onderhouden van een goede relatie met de klant
Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?
Jij bent een commerciële sales professional met een afgeronde HBO opleiding. Je hebt zo’n drie jaar ervaring in een commerciële rol en/of bent toe aan een tweede stap in je carrière. Je bent fulltime beschikbaar. Het herkennen en inspelen op koopsignalen doe je van nature en bent een resultaatgerichte aanjager. Uiteraard vergeet je nooit de customer journey. Jij bent stressbestendig en je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Jouw kennis of werkervaring in de leasebranche is altijd een pre.

 • afgeronde HBO opleiding
 • minimaal 3 jaar werkervaring
 • commercieel ingesteld
 • dienstverlenend
 • stressbestendig  

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een prima salaris € 2.400,00 - € 3.600,00 bruto bij een 40-urige werkweek (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
 • mooie bonusregelingen
 • doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • bij aanvang een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • mooie opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma
 • een abonnement op een automotive vakblad

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Irene Vlaming (Recruiter) via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kunt ons natuurlijk ook WhatsAppen. Sla daarvoor het nummer 0621414272 op in je telefoon, en stuur Arval een appje. Leuk om van je te horen!


Vanwege Covid werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 
Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.