MiniatuurvoorbeeldMiniatuurvoorbeeld

Trainee Operations

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Weet je alles over auto’s en gaat je hart sneller kloppen als je een mooie auto ziet rijden? Ben je makkelijk in de omgang en van nature nieuwsgierig, kritisch en flexibel? En ben je toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan is vandaag jouw dag, want wij zoeken iemand zoals jij!

Wat bieden wij jou als trainee operations?
Voor afgestudeerde hbo’ers met een passie voor auto’s maken wij bij Arval graag plek. Je hoeft geen werkervaring te hebben om te kunnen solliciteren, een klantgerichte instelling en affiniteit met auto’s vinden wij veel belangrijker. Wij leiden je in- en extern op en helpen jou de plek binnen onze organisatie te vinden die bij jou past.

Je werkt op één van onze zeven operationele afdelingen: inkoop auto's, technisch beheer, schade en verzekeringen, analyse en advies, verhuur en logistiek, operations support of het driverteam. In elke functie bij Arval heb je contact met leveranciers, klanten en berijders. Waarover je met deze mensen spreekt, hangt van de afdeling af waarop je werkt. Maar één ding is zeker: het gaat over auto’s of andere vormen van mobiliteit.

Benodigde vaardigheden:

Wij zoeken een afgestudeerde hbo’er met een bovengemiddelde interesse in mensen en auto’s. Je bent een aanpakker maar denkt ook na. Verder beschik je aantoonbaar over de volgende kwaliteiten. Je bent:

  • nieuwsgierig
  • positief-kritisch
  • flexibel
  • klantgericht.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

  • een premievrij pensioen
  • een resultaat afhankelijke bonus
  • sporten in het Arval-Vital programma en
  • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Arval, a place for people in action.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Privacy statement*