Miniatuurvoorbeeld

Administratief medewerker verhuur

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
1 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
MBO
Werkmissie:

‘Vragen over tijdelijke auto’s of shortlease? Dan moet je bij jou zijn!’

In deze functie vervul je een ondersteunende rol bij onze shortlease afdeling. Met jouw goede operationele vaardigheden lever je een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden en de onderliggende doelstellingen. Je bent administratief sterk, maar hebt er ook geen moeite mee om klanten en collega’s te adviseren. Uiteraard trek je aan de bel als dingen anders of beter kunnen. En loopt de dag anders dan gepland? Daar heb jij geen moeite mee: snel schakelen is voor jou geen punt en je kunt daarbij het hoofd koel houden. Verder maak je makkelijk contact en ben je een echte regelneef: laat plannen en organiseren maar aan jou over! Herken je je in deze omschrijving? Dan zoeken wij jou!

Het team bestaat momenteel uit acht personen. Daarin heeft iedereen zo zijn eigen specialisme, bijvoorbeeld het beheren van onze huurvloot, het transporteren van auto’s of poolmanagement. In jouw nieuwe functie ben je onderdeel van het team dat alles omtrent de huurvloot beheert. Dagelijks heb je contact met allerlei partijen: klanten, berijders, verhuurmaatschappijen, chauffeursdiensten en de interne afdelingen accountmanagement, technisch beheer en schade.

 De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • behandelen van verhuur reserveringen en afmeldingen
 • adviseren van collega's, klanten en berijders
 • afhandelen van klachten
 • ondersteunen bij het inkoopproces van nieuwe huurauto’s
 • meehelpen bij het coördineren en het in ontvangst nemen van nieuwe huurauto’s
 • verzorgen van de documentatie van onze (nieuwe) vloot

 In deze rol zit veel ruimte voor eigen initiatief. Geen situatie is hetzelfde en daarom is iedere aanpak weer anders. Je kunt en mag hier creatief in zijn. Niet voor niets is ons motto: ‘Iedereen is eigen directeur bij Arval!

 

Benodigde vaardigheden:

Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Een leergierige en actieve houding vinden we erg belangrijk. Kennis van auto’s is een pré en mensen die over auto’s dromen vinden we nog leuker. Diepgaande technische kennis is niet nodig, het kunnen onderscheiden van merken, modellen en segmenten wel. Heb je die kennis niet en denk je toch geschikt te zijn voor deze functie? Dan reageer je gewoon alsnog en dagen we jou uit om ons te overtuigen. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • administratief sterk
 • servicegericht
 • communicatief sterk
 • stressbestendig
 • flexibel
 • ervaren met Microsoft Office (Excel, Outlook, Word)
 • in het bezit van een rijbewijs B
 • goed in Nederlands en Engels (spreken en schrijven)

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Arval, a place for people in action.

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*