Miniatuurvoorbeeld

Specialist Schade & Verzekeringen

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
3 tot 5 jaar
Werk-/denkniveau:
MBO/HBO
Werkmissie:

Voor onze locatie in Houten zijn wij op zoek naar een collega met een afgeronde HBO opleiding voor onze vacature: Schadespecialist. Voor alle schade gevallen geldt dat ze goed, zorgvuldig en met aandacht voor de mens moeten worden afgehandeld. Ben jij een dienstverlener in hart en nieren, proactief en krijg je veel energie van plannen en organiseren? Dan zoeken wij jou!

Wat houdt de functie van specialist schade en verzekeringen in?
Als schadespecialist weet jij precies wat er moet gebeuren bij schade. Je adviseert berijders, klanten en collega’s over schadeafhandeling. Op een gemiddelde werkdag voer je onder meer de volgende werkzaamheden uit. Je:

 • hebt contact met berijders, verzekeraars en schadeherstelbedrijven
 • beoordeelt en fiatteert schadeaanvragen
 • onderhandelt met leveranciers over het schadeherstel
 • controleert en verwerkt reparatiefacturen

Het is jouw verantwoordelijkheid om schade netjes, snel en meelevend af te handelen, maar ook om de kosten binnen de perken te houden. Daarom verwachten we van je dat je zelfstandig:

 • afspraken over schade en reparatie bewaakt
 • toeziet op de voortgang en de kwaliteit van het herstel
 • proactief zoekt naar manieren om te besparen
Benodigde vaardigheden:

Wat wij zoeken?
Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

 • 3 - 5 jaar werkervaring
 • een klantgerichte teamspeler die zorgt dat klanten/ berijders zo min mogelijk last hebben van de geleden schade
 • in alle contactmomenten staat de berijder en klant centraal, waarbij enthousiasme, empathie en servicegerichtheid keer op keer zorgen voor de beste oplossing
 • medewerker moet zorgdragen voor een snelle en doelmatige afhandeling van schades tegen zo gunstig mogelijke condities voor de klant & Arval, waarbij de veiligheid en tevredenheid van de berijder gewaarborgd blijft

  In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:
   

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?
Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met onze recruiter via jobs@arval.nl of op 030-6024444.
Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*