Miniatuurvoorbeeld

Specialist operations

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
0 tot 2 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Ben je geïnteresseerd in alle ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt? Ben je van nature nieuwsgierig, kritisch en flexibel? En ben je toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een gedreven HBO’er maken wij bij Arval graag plek! Wij zijn op zoek naar een medewerker met een klantgerichte instelling en affiniteit met mobiliteit.

Wij leiden je in- en extern op en helpen jou de plek binnen onze organisatie te vinden die bij jou past.

Wat houdt de functie in?

Als Specialist operations ga je aan de slag op onze operationele afdelingen waar je contacten onderhoud met leveranciers, klanten en berijders en richt je je op het veranderen van diverse processen en digitalisatie. Je maakt kennis met verschillende facetten van het vak door mee te werken op diverse afdelingen. Waarover je met deze mensen spreekt, hangt van de afdeling af waarop je werkt. Maar één ding is zeker: het gaat over auto’s of andere vormen van mobiliteit.

 • contacten onderhouden met leveranciers, klanten en berijders
 • verbeteren van processen en digitalisatie
Benodigde vaardigheden:

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Specifieke functie-eisen:

Je bent een afgestudeerde HBO’er. Je hebt een bovengemiddelde interesse in mensen en mobiliteit en bezit over aantoonbare kennis op dit gebied. 
Je bent een aanpakker, maar denkt ook na.
Verder beschik je aantoonbaar over de volgende kwaliteiten. Je bent:

 • flexibel
 • positief-kritisch
 • innovatief
 • klantgericht.

Wat bieden wij?

 • een prima salaris EUR 2.400,00 - EUR 3.600,00 bruto bij een 40-urige werkweek (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
 • mooie bonusregeling
 • doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • mooie opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Wendy Weernekers via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kunt ons natuurlijk ook WhatsAppen. Sla daarvoor het nummer 0621414272 op in je telefoon, en stuur Arval een appje. Leuk om van je te horen!

Vanwege Covid werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 

Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.