Miniatuurvoorbeeld

Specialist operations

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
0 tot 2 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Ben je geïnteresseerd in alle ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt? Ben je van nature nieuwsgierig, kritisch en flexibel? En ben je toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een gedreven HBO’er maken wij bij Arval graag plek! Wij zijn op zoek naar een medewerker met een klantgerichte instelling en affiniteit met mobiliteit.

Wij leiden je in- en extern op en helpen jou de plek binnen onze organisatie te vinden die bij jou past.

Wat houdt de functie in?

Als Specialist operations ga je aan de slag op onze operationele afdelingen waar je contacten onderhoud met leveranciers, klanten en berijders en richt je je op het veranderen van diverse processen en digitalisatie. Je maakt kennis met verschillende facetten van het vak door mee te werken op diverse afdelingen. Waarover je met deze mensen spreekt, hangt van de afdeling af waarop je werkt. Maar één ding is zeker: het gaat over auto’s of andere vormen van mobiliteit.

 • contacten onderhouden met leveranciers, klanten en berijders
 • verbeteren van processen en digitalisatie
Benodigde vaardigheden:

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Specifieke functie-eisen:

Je bent een afgestudeerde HBO’er. Je hebt een bovengemiddelde interesse in mensen en mobiliteit en bezit over aantoonbare kennis op dit gebied. 
Je bent een aanpakker, maar denkt ook na.
Verder beschik je aantoonbaar over de volgende kwaliteiten. Je bent:

 • flexibel
 • positief-kritisch
 • innovatief
 • klantgericht.

Wat bieden wij?

 • een prima salaris EUR 2.400,00 - EUR 3.600,00 bruto bij een 40-urige werkweek (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
 • mooie bonusregeling
 • doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • mooie opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Wendy Weernekers via jobs@arval.nl of op 030-6024444. 

Vanwege Covid werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 

Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.