Miniatuurvoorbeeld

Specialist Autotechnisch Beheer

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Ben je een echte regelaar en van nature servicegericht ingesteld? Zoek je een baan waarin je jouw liefde voor auto’s en mensen kunt combineren? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Wat houdt de functie in? 
Als specialist autotechnisch beheer zorg je ervoor dat de berijders van Arval veilig op weg kunnen. Jij bent bepalend voor de customer experience, want jij:

 • plant reparaties en onderhoud in
 • regelt zo nodig vervangend vervoer 
 • beantwoordt technische vragen van berijders, leveranciers en collega's. 

Je tilt onze dienstverlening naar een hoger niveau door nauw contact te onderhouden met onze servicepartners. Daarbij is het mogelijk dat je je specialiseert in een bepaald automerk of product. Je analyseert continu waar de verbeterpunten liggen en zet snel de juiste acties in.

Onze klanten steeds weer de best mogelijke service bieden is namelijk jouw hoogste doel. 

Voor collega's en klanten ben jij dé vraagbaak voor autotechnische vragen. Ook adviseer je over mogelijke contractverlenging: jij beoordeelt of het verantwoord is dat auto's langer blijven rijden dan de duur van het contract. Loopt een contract en de nabije toekomst af, dan bepaal je welke reparaties nog noodzakelijk zijn. Tot slot bewaak je de technische werkzaamheden die in onze opdracht worden uitgevoerd. In overleg met de berijder en accountmanager beoordeel je: 

 • aanvragen van garagebedrijven voor (onderhouds)werkzaamheden
 • werkopdrachten voor onderhoud, reparaties, banden en vervangend vervoer via ROB-Net. 
Benodigde vaardigheden:

Je hebt een hbo-diploma en beschikt over autotechnische kennis. Je hebt tot 3 jaar relevante werkervaring. Daarnaast verwachten we van je dat je een sterke drive hebt om te leren en dat je goed met verschillende mensen en meningen kunt omgaan. Ook ben je: 

 • zelfstandig 
 • flexibel
 • analytisch.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gebaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Arval, a place for people in action.  

 

Lees hier hoe Christian Uijttewaal het werken als specialist autotechnisch beheer ervaart.

Interview

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*