Miniatuurvoorbeeld

Specialist Analyse & Advies

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
2 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
MBO
Werkmissie:

Ben jij een echte analist? Iemand die graag diep in de cijfers duikt om te zien hoe we bij Arval de service naar onze klanten nóg beter kunnen krijgen? Houd je van finetunen en bundel je je krachten graag met die van anderen? Dan zijn wij naar jou op zoek! 

Wat houdt de functie in? 

Als medewerker analyse en advies ben jij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom het wagenpark van de klant. Elke dag weer help je de customer experience die Arval biedt verder te optimaliseren. Met jouw analyses en rapporten geef je de klant en onszelf namelijk inzicht in de prestaties en service van Arval. Je geeft klanten inzicht in mogelijke kostenbesparingen en berijders in hun mogelijke verbeterpunten. Dit betekent dat je: 

 • rapportages opstelt voor onze buitendienst in Nederland, Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen 
 • afwijkingen binnen het leasecontract signaleert en achterhaalt hoe deze tot stand komen
 • in overleg gaat met de interne klant over mogelijke verbeteringen en aanvullingen op het huidige document
 • berijders informeert wat is geconstateerd en probeert hem/haar te motiveren het rijgedrag te verbeteren
 • de kosten zo laag mogelijk houdt voor zowel de klant als voor Arval.
Benodigde vaardigheden:

Je hebt minimaal een mbo-diploma en denkt en werkt planmatig. Je beschikt over een sterk cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je:

 • klantgericht 
 • oplossingsgericht 
 • stressbestendig 
 • overtuigend.

Vanwege het internationale karakter van deze functie is het belangrijk dat je zowel goed Engels spreekt als schrijft.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar ons op.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gebaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Arval, a place for people in action.

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*