Miniatuurvoorbeeld

Schade Specialist

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
3 tot 5 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Contact boven contract. Als schadespecialist adviseer je leaserijders, klanten en collega’s over schadeafhandeling van leaseauto’s. Je beheert vanuit Houten de casussen van retail- en private-leaseklanten. Vanaf het moment dat een schade binnenkomt totdat het voertuig weer de weg op kan begeleid je de klant.

Dit ga jij doen

Voor jou is klanttevredenheid het belangrijkste. Komt er een schade binnen, klein of groot, dan zoek je samen met de berijder of opdrachtgever de beste oplossing. Direct laten herstellen? Doorrijden? Jij weet dat de impact van een schade bij jouw klanten, vooral particulieren en het mkb, groot is. Je zorgt dan ook voor een snelle en doelmatige afhandeling van de schade tegen zo gunstig mogelijke condities voor de klant en voor Arval. Daarbij kijk je verder dan het contract. Je gaat voor een persoonlijke benadering. En komt er een grote schade binnen? Dan laat je alles vallen en ga je daarmee direct aan de slag. Ook maak je klantrapportages op en zet je binnen de organisatie acties uit die daaruit volgen.

Samenwerken

Jij bent verantwoordelijk voor de klanten binnen het Retail Servicecenter, wat met 15.000 auto’s eigenlijk een leasemaatschappij op zich is. Ook voor je collega’s ben jij het aanspreekpunt als het gaat om retail en private lease. Je hebt de vrijheid om beslissingen te nemen en kritisch te zijn op wat we doen. De lijntjes in het hechte team zijn kort en daarom kunnen we snel schakelen. Zo borgen we de klanttevredenheid en kijken we wat het beste is voor Arval.

“Een koerier heeft een kleine deuk in de bus. Ga je dit meteen laten herstellen? Wat heeft dat voor impact op het werk van de koerier? Als schadespecialist zoek je samen met je klant naar de beste oplossing.” Amira Mustafic, hoofd Accident Management.

Benodigde vaardigheden:

Dit waarderen wij in jou

Verschillende klanten vragen verschillende benaderingen en maatwerk. Je hebt een klant- en servicegerichte instelling en vindt het belangrijk om je klanten te kennen. Daarbij heb je uiteraard ook oog voor onze commerciële doelstellingen. Door kritisch te zijn over klantprestaties zie je bijvoorbeeld kansen voor kostenbesparing. Tegelijkertijd blijf je empathisch en heb je oog voor de relatie.

Verder heb je:

 • HBO niveau
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een service- en klantgerichte omgeving
 • Kennis van schadehersteltechnieken en/of het schadeherstelproces

Dit bieden wij jou 

Bij Arval kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de successen en ontwikkeling van de organisatie en de liefde voor Automotive mooi combineren. Omdat de beleving van de klant bij Arval voorop staat, maak je veel mensen blij met je werk. Dat geeft al veel voldoening.

Daarnaast krijg je op basis van een 40-urige werkweek:

 • Salaris:  in de salarisrange van EUR 2.400,00 - EUR 3.600,00 bruto bij een 40-urige werkweek. (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau) én natuurlijk vakantiegeld
 • Bonus; een jaarlijkse winstbonus
 • 25 vakantiedagen; als je maar wel weer terugkomt!
 • Reiskosten- of thuiswerkvergoeding, want je kan zélf kiezen waar je werkt
 • Flexibele arbeidsuren; mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren en thuiswerken
 • Een premievrij pensioen, en dat scheelt serieus geld!
 • Netto onkostenvergoeding voor internet en telefonie
 • Uitzicht op een vast dienstverband, zekerheid is natuurlijk wel zo lekker!
 • Gratis sporten, zo blijven we samen fit

Reageer! 

Voel je je aangesproken? Verras ons met jouw reactie! Bel ons, maak een filmpje, mail, app ons, gebruik social media of verzin iets wat we zelf niet hadden kunnen bedenken om ons te laten weten waarom jij onze Schade Specialist zou moeten zijn.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze Recruiter Irene Vlaming via jobs@arval.nl of op 030-6024444.
Vanwege de coronamaatregelen werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatiegesprekken vinden plaats via een online tool.

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.