Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage remarketing

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Operations
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

stage

Hoe ziet een dag eruit op de afdeling remarketing?

‘Op de afdeling Remarketing doe ik een onderzoek naar MotorTrade. Hierin onderzoek ik hoe het aantal kopende handelaren vergroot kan worden. Naast mijn onderzoek verwerk ik
s’ ochtends de betalingen van handelaren en particuliere klanten. Na de veilingen help ik met factureren en wanneer er bij de verkoop van auto’s mijn hulp nodig is draag ik daar ook graag een steentje bij. Denk hierbij aan een auto ophalen / klaarzetten en even laten poetsen. Ook zit ik regelmatig in Nijkerk (inname depot van Arval). Dan drink ik een bakje koffie met de collega’s van Macadam en leg ik nieuwe boordmappen in de auto’s van de MTR-afdeling.

Naast de onderzoeksopdracht ben ik de aangewezen persoon om alle kopende handelaren door de KYC-Procedure te laten checken. Hierbij heb ik mijn eigen invulling mogen geven en de juiste werkwijze gekozen’.

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

 

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*