Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage remarketing

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Operations
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

stage

Wat ga je doen op Remarketing?

  • je zorgt voor verkoopondersteuning
  • je zorgt voor een feestelijke aflevering ex-leaseauto’s / private lease auto’s
  • je ondersteunt de verkopers van de ex-leaseauto’s
  • je bent verantwoordelijk voor de inname, voorinname, afrekening en administratie.
Benodigde vaardigheden:

 Kom jij onze specialisten ondersteunen in de verkoop van onze auto’s? Ben jij communicatief sterk, zelfstandig en accuraat? Wij verwelkomen je graag in ons team.

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone Schouten via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

place for people

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*