Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage operations support

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Operations
Werk-/denkniveau:
MBO
Werkmissie:

stage

Arval is per direct weer op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling operations support. Het betreft een meewerkstage voor 4 of 5 dagen per week. Als stagiair(e) ondersteun je de afdeling en ben je verantwoordelijk voor een accurate en snelle verwerking van administratieve werkzaamheden.

Ben je een mbo-er met een dienstverlenende instelling? Ben je bovendien klantgericht én administratief sterk? Dan zoeken wij jou!

Voor deze meewerkstage zoeken wij iemand die ervaring op wil te doen op een administratieve afdeling. Je werkt mee op de afdeling Operations Support en komt te werken in een team van tien personen. Samen met je collega’s biedt je administratieve ondersteuning aan alle operationele afdelingen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je:

  • Registraties van nieuwe voertuiggegevens verzorgt
  • Schademeldingen verwerkt
  • Inkoop-, schade- en vervangend vervoer facturen verwerkt
  • Levertijden van nieuw bestelde auto’s bewaakt
  • Bekeuringen verwerkt.

Kortom een kans om ervaring op te doen met administratieve processen rondom een leaseauto.

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste mbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*