Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage bedrijfswagens

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Operations
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

stage

Wat ga je doen tijdens je stage?

Samen met de andere bedrijfswagenspecialisten van andere disciplines zoals sales, schade en verzekeringen en technisch beheer zorg je ervoor dat Arval haar positie op de bedrijfswagenmarkt verstevigt.

Je houdt je bezig met diverse uitdagende opdrachten zoals bijvoorbeeld het inzicht krijgen in het effect van belading op de actieradius bij bedrijfswagens en het verder implementeren van hbo-onderzoeken naar elektrisch vervoer. Daarnaast ondersteun je je collega's met alle dagelijkse werkzaamheden en zorg je samen met je collega's voor een optimale dienstverlening. 

Benodigde vaardigheden:

Ben jij klant- en oplossingsgericht en wil jij net als ons bijdragen aan de voortdurende innovatie van het bedrijfswagenteam van Arval? Dan verwelkomen wij je graag in ons team. 

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone van Wijk via Simone.vanwijk@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

place for people

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*