Miniatuurvoorbeeld

Head of Rental & Logistics

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
5 tot 7 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Wij zijn op zoek naar een verbindende en coachende hoofd MTR, logistics & end of contract. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het organiseren, managen en aansturen van de medewerkers van de afdelingen. De afdeling bestaat uit MTR & logistics en heeft als doel het beheren van de eigen huurvloot en het inzetten van huurauto's van verhuurmaatschappijen tegen voor Arval zo gunstig mogelijke condities. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de afdeling end of contract, deze zorgt voor de juiste afhandeling bij het innameproces van onze leaseauto’s.

De persoon die wij zoeken is naast het aansturen van het team ook in staat om veranderprocessen in gang te zetten en te begeleiden. In deze rol rapporteer je aan de Global Operations Director.

 Wat houdt de functie in?

Je bent intern en extern het operationele aanspreekpunt;

 • Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de afdeling door ontwikkeling en innovatie
 • Je bent in staat om mee te denken in een (veranderende) logistieke omgeving en de bedrijfsprocessen voor te bereiden en te ontwikkelen
 • Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het (her)inrichten van diverse werkprocessen end – to -end, outside in
 • Je zorgt voor een goede motivatie, teamspirit en betrokkenheid van je medewerkers bij Arval; helpt het team tot meer zelforganisatie te komen
 • Je coacht, ondersteunt en beoordeelt de ontwikkeling van je medewerkers
 • Je voert het personeelsbeleid uit (werving en selectie, evaluatie- en beoordelingsgesprekken, persoonlijke groei, trouble shooting) in overleg met onder andere HR
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de KPI’s en overige doelen van jouw disciplines
Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denk niveau
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • Beschikt over leidinggevende capaciteiten (zoals het vermogen om medewerkers te motiveren)
 • Affiniteit met veranderprocessen, aanpassingsvermogen en oplossingsgericht denkvermogen
 • Je beschikt over strategisch en tactisch inzicht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels

 

Heb jij het Arval DNA?
Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris 
 • mooie bonusregelingen
 • 25 vakantiedagen
 • auto van de zaak / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • bij aanvang een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Irene Vlaming (Recruiter) via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kunt ons natuurlijk ook WhatsAppen. Sla daarvoor het nummer 0621414272 op in je telefoon, en stuur Arval een appje. Leuk om van je te horen!

Vanwege Covid werken wij allemaal veel vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 
Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

 

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.