Miniatuurvoorbeeld

Dataspecialist

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
2 tot 5 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Ben jij de dataspecialist die onze informatievoorziening naar een nog hoger niveau kan tillen? Ben je goed met cijfers en vind je werken met Excel leuk? Dan zoeken wij jou als dataspecialist! De collega’s op de afdeling analyse en advies zijn nauwkeurig, nieuwsgierig en kritisch en verwachten dat jij hen hierin kunt versterken.

Wat houdt de functie in?

In deze uitdagende functie maak je rapportages voor onze interne en externe klanten in zowel Nederland als Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen. Je vertaalt de wensen van klanten, leveranciers en directe collega’s uit deze landen naar mooie en duidelijk rapportages die voorzien in een structurele behoefte aan informatie. Hierbij is jouw kennis, ervaring en creativiteit essentieel! De vraagstukken voor de rapportages zijn zeer divers, waardoor je nieuwe kennis en ervaring opdoet over veel verschillende onderwerpen binnen de automotivebranche.

Bovendien help je mee om onze Business Intelligence-tool OBI verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hierdoor heb je ook regelmatig contact met onze IT-afdeling. Daarnaast help je collega’s met vragen over Excel en/of OBI verder met jouw kennis. Engels schrijven en spreken met onze collega's in de Nordics vormt geen probleem voor jou. In de startperiode bieden wij jou op een enthousiaste manier de tijd en aandacht om ingewerkt te worden. Uitgebreide kennis van Excel is handig, maar niet noodzakelijk.

Benodigde vaardigheden:

Wie wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

 • HBO denk- en werkniveau
 • tot 5 jaar relevante werkervaring
 • goede kennis van Excel
 • een teamspeler
 • flexibel
 • service en klantgericht
 • communicatief vaardig
 • goede beheersing van de Engelse taal (in woord en geschrift)

Heb jij het Arval DNA?

Teamwork staat centraal bij Arval. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen. Dit doe je door goed naar de klant te luisteren en altijd de beste oplossing te bieden. Je bent hulpvaardig ingesteld en in staat zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Daarom weet je ons streven naar duurzaamheid te combineren met pragmatische oplossingen.

Als persoon wil jij het beste uit jezelf halen en daarmee draag je bij aan de successen van de organisatie. Je onderscheidt jezelf doordat je outside the box denkt en net dat stapje extra doet voor klanten en collega’s. Je bent nieuwsgierig en denkt actief na over wat beter kan. Bovendien pas je jezelf snel aan in een dynamische en snel veranderende omgeving. Kortom, jij zorgt er samen met collega’s voor dat de organisatie blijft groeien en klaar is voor de (digitale) toekomst.

Wat bieden wij?

 • een mooi salaris
 • mooie bonusregeling
 • doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding
 • premievrij pensioen, wat serieus geld scheelt!
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
 • mooie opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy
 • gratis sporten in het Arval-Vital programma
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Wendy Weernekers via jobs@arval.nl of op 030-6024444. 

Vanwege Covid werken wij allemaal vanuit huis. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden via de videoconference Webex. 

Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.