Miniatuurvoorbeeld

Commercieel medewerker klantenservice

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
2 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
MBO
Werkmissie:

Streef jij naar de best mogelijke customer experience en krijg je een kick als je een mooie commerciële deal sluit? Weet jij voor alle vragen een antwoord of oplossing te vinden, maar wil je nóg liever de vraag voor zijn? Hou je van een snel veranderende omgeving, nieuwe dingen uitproberen en de combinatie van sales en operations? Dan zoeken we jou voor ons Service Center! 

Wat houdt de functie in? 

Onze private lease business is volop in ontwikkeling en deze markt vraagt om een innovatieve en flexibele aanpak. Wij hebben een service center waar we het aanspreekpunt zijn voor onze klanten en de contactmomenten aangrijpen om naast operationele zaken ook commerciële kansen te benutten waarbij je zowel inbound als outbound gesprekken voert. Met jouw positieve en ondernemende instelling draag je bij aan een inspirerende en motiverende werkomgeving waarbij pionieren aan de orde van de dag is. Kansen herkennen, vrijheid en gedrevenheid zijn de eigenschappen van dit team.

Jouw takenpakket:

 • je geeft klanten / berijders begeleiding bij operationele zaken zoals contractuele vraagstukken, bekeuringen, schade(afhandeling), reparatie en onderhoud;
 • je zoekt naar nieuwe wegen om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen;
 • je pioniert en creëert een basis die we verder kunnen uitbouwen;
 • je haalt alles uit een contactmoment en weet perfect kwaliteit met commercie te combineren;
Benodigde vaardigheden:

Wat verwachten we

 • jij bent communicatief vaardig, durft beslissingen te maken en kan snel schakelen;
 • je beschikt over een gezonde dosis empathie, denkt niet in hokjes en weet de juiste prioriteiten te stellen;
 • je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • een teamplayer en aanpakker die ook anderen weet te enthousiasmeren en zich comfortabel voelt in een rol waarbij de invulling vandaag weer net iets anders kan zijn dan morgen.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart.

Onderdeel van deze experience zijn ook:

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*