Miniatuurvoorbeeld

Binnendienstmedewerker Rental

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
MBO
Werkmissie:

‘Vragen over tijdelijke auto’s of shortlease? Dan moet je bij jou zijn!’

Jij hebt er geen moeite mee als de dag anders loopt dan gepland. Je bent dan zelfs op je best!

Snel schakelen is voor jou geen punt, want jij hebt altijd het overzicht en houdt het hoofd koel. Bovendien weet je precies wat je moet doen en werk je snel en effectief. Herken je je in deze beschrijving? Dan zoeken wij jou! Op dit moment hebben wij een vacature voor de functie van binnendienstmedewerker Rental. 

Wat houdt de functie in?

Het team bestaat momenteel uit acht personen. Iedereen heeft zo zijn eigen specialisme, bijvoorbeeld Arval Car Sharing, poolmanagement en onze huurvloot. Je beheert in samenwerking met een andere collega, zowel de huurauto’s van Arval als die van externe verhuurmaatschappijen. Dagelijks heb je contact met allerlei partijen: klanten, berijders, verhuurmaatschappijen, chauffeursdiensten en de interne afdelingen accountmanagement, technisch beheer en schade.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket.

  • tijdelijke auto’s regelen voor onze berijders, uit onze eigen vloot en uit die van externe partijen
  • jaarlijks beslis je mee welke nieuwe auto’s er voor de huurvloot worden aangeschaft
  • je adviseert collega's, klanten en berijders over de keuze van de meest geschikte huurauto

Jij bent ervoor verantwoordelijk dat tijdelijk vervoer bij Arval zo efficiënt mogelijk is georganiseerd en dat de kosten binnen de perken blijven. In de eerste plaats zorg je er dus voor dat de bezettingsgraad van de auto’s uit onze eigen huurvloot optimaal is. Daarnaast onderhandel je met berijders, accountmanagers, buitendienst en externe partijen. Je streeft altijd naar een win-winsituatie: de beste deal voor de klant én voor Arval.

Benodigde vaardigheden:

Wij zoeken een mbo-er die de handen graag uit de mouwen steekt. Een gezonde drive en een proactieve instelling vinden we erg belangrijk. Kennis in de automotive branche is een pré. Verder maak je makkelijk contact en ben je een echte regelneef: laat plannen en organiseren maar aan jou over! Tot slot beschik je aantoonbaar over de volgende kwaliteiten. Je bent:

  • administratief sterk
  • servicegericht
  • communicatief sterk
  • stressbestendig
  • flexibel.

Spreekt deze functie jou aan? Ben je fulltime beschikbaar? En herken je je in bovenstaande beschrijving? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

Arval, a place for people in action.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*