Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage schade en verzekeringen

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Operations
Werkmissie:

Stage

Hoe ziet een dag eruit op de afdeling schade en verzekeringen?

Op de afdeling hou je je bezig met verschillende aspecten in het schade-afhandelingsproces; je verwerkt innameschades, je verwerkt schadeformulieren en je belt bijvoorbeeld met schadeherstelbedrijven om de voortgang van het herstelproces en / of claims in de gaten te houden. Er komen diverse leuke uitdagingen voorbij, waar Arval je de tijd geeft om mee aan de slag te gaan.

Samen met je collega’s zorg je voor een snelle en doelmatige afhandeling van schades tegen zo gunstig mogelijke condities voor de klant en Arval, waarbij de veiligheid en tevredenheid van de berijder gewaarborgd blijft.

Benodigde vaardigheden:

Jij bent een enthousiaste hbo-student. Jij staat open voor een uitdagingen, je bent ambiteus, zelfstandig, gestructureerd en je weet van aanpakken? Dan zoeken wij jou! Samen halen wij het uiterste uit je stage en geven je een brede kijk in de automotive wereld.  

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone Schouten via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

place for people

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*