Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage schade en verzekeringen

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Operations
Werkmissie:

Stage

Hoe ziet een dag eruit op de afdeling schade en verzekeringen?

Op de afdeling hou je je bezig met verschillende aspecten in het schade-afhandelingsproces; je verwerkt innameschades, je verwerkt schadeformulieren en je belt bijvoorbeeld met schadeherstelbedrijven om de voortgang van het herstelproces en / of claims in de gaten te houden. Er komen diverse leuke uitdagingen voorbij, waar Arval je de tijd geeft om mee aan de slag te gaan.

Samen met je collega’s zorg je voor een snelle en doelmatige afhandeling van schades tegen zo gunstig mogelijke condities voor de klant en Arval, waarbij de veiligheid en tevredenheid van de berijder gewaarborgd blijft.

Benodigde vaardigheden:

Jij bent een enthousiaste hbo-student. Jij staat open voor een uitdagingen, je bent ambiteus, zelfstandig, gestructureerd en je weet van aanpakken? Dan zoeken wij jou! Samen halen wij het uiterste uit je stage en geven je een brede kijk in de automotive wereld.  

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone van Wijk via Simone.vanwijk@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

place for people

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*