Miniatuurvoorbeeld

Meewerkstage new business

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Sales
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Stage

Op new business begint het! Daar leggen wij de eerste contacten met organisaties die interessant voor ons zijn als klant. Als acquisiteur bel je met ‘suspects’ en ‘prospects’ om te vertellen wie wij zijn, hoe wij aan hun wensen en behoeften kunnen voldoen en hoe wij ons onderscheiden van andere leasemaatschappijen. Doel van het gesprek is om een afspraak te maken bij hen op kantoor, zodat de buitendienst hen bezoekt en persoonlijk ontmoet. Kortom, New Business is verantwoordelijk vanaf het eerste contact tot aan het getekende contract. Daarna draagt New Business de klant over aan accountmanagement.

Op de afdeling new business bel je met prospects om afspraken te maken voor de buitendienst. Daarnaast:

  • ondersteun je bij het verwerken van bezoekverslagen
  • maak je offertes
  • ondersteun je je New Business collega’s waar mogelijk in verdere operationele en administratieve werkzaamheden
  • voorzie je de buitendienst van informatie over de prospect, zodat hij voorbereid naar een prospectafspraak kan.
Benodigde vaardigheden:

Wij zoeken een enthousiaste hbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je secuur en communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*