Marketing Vacature Utrecht

Stage creatieve Vormgever

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Marketing & Communicatie
Werkmissie:

Stage

Creatieve vormgever gezocht!

Ben jij een creatieve vormgever die de vetste designs van z’n scherm laat spatten?
Weet jij fotografie, tekst én design samen te voegen tot content waar mensen hun ogen niet vanaf kunnen houden?

Dan heeft het leukste marketing en communicatie team van Nederland een stageplek voor je; op steenworp afstand van Utrecht!

Wij zijn Arval, en wij willen de wereld een stukje beter maken. Dit doen we door sustainable mobiliteit aan te bieden, en onze klanten op die manier te helpen om hun CO2 footprint te verkleinen. Hoe dat er uit ziet? Dat kan van alles zijn, van elektrische lease auto’s en fietsen tot deel steps en mobiliteitskaarten.

 Om dit verhaal nóg beter aan onze klanten uit te leggen zoeken we een stagiair die ons daarbij kan helpen met de juiste grafische ondersteuning. Dit kan van alles zijn, social posts, presentaties, posters, visuals voor in video’s en het opmaken van de mooiste mailingen.

Dit alles doe je in een super leuk en jong team van professionals, digitaal specialisten, marketing professionals en andere creatievelingen.

 

Benodigde vaardigheden:

Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact op, wij kijken uit naar een kennismaking met jou, én je portfolio!

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone van Wijk via Simone.vanwijk@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

place for people

 

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*