Miniatuurvoorbeeld

Online Marketeer

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Marketing & Communicatie
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO/WO
Werkmissie:

De Arval MKB en Private Lease divisie is een nieuwe tak en volop in ontwikkeling. Wij opereren in een enerverende markt en zijn keihard bezig om de markt te veroveren. Als kleine business-unit naast het grote Arval, vind je bij ons die echte start-up mentaliteit. Dat betekent een jonge bruisende club mensen, die samen maar 1 doel hebben: van Arval MKB / Private Lease een groot succes maken!

Online kanalen zijn cruciaal in onze marketing. Aan jou de taak om de leads te generen die onze salesteams voeden. Dat doe je door slimme marketingcampagnes op te zetten en de funnels continue te analyseren en verbeteren.
Hierin werk je nauw samen met je Nederlandse en Europese digital collega’s. Wat ga je precies doen als digital marketeer?

  • de web-funnels goed in kaart brengen en continue optimaliseren
  • data driven marketingacties opzetten en analyseren, in nauwe samenwerking met onze media- en reclamebureaus
  • samen met je digital collega’s commerciële kansen signaleren en hier actie op ondernemen
  • actief bijdragen aan digital projecten
Benodigde vaardigheden:

Je bent een ambitieuze en ondernemende marketeer, met een digital mindset. Elke dag de funnels en campagnes een beetje beter maken, daar wordt jij enthousiast van! Daarnaast ben je in staat om projecten te leiden en met het team te analyseren. Je hebt een afgeronde HBO- opleiding. Een afgeronde WO- opleiding is een pre. Je hebt 0 tot 3 jaar relevante werkervaring en spreekt en schrijft vloeiend Engels.

Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten? Dan verwelkomen we je graag in ons marketingteam. 

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

  • een premievrij pensioen
  • een resultaat afhankelijke bonus
  • sporten in het Arval-Vital programma en
  • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

ARVAL, A PLACE FOR PEOPLE IN ACTION.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*