Marketing Vacature Utrecht

Online Content Marketeer / copywriter

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
Marketing & Communicatie
Werkervaring:
5 tot 7 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

 

Ben jij een digital minded woordkunstenaar met een passie voor goede content? Weet je deze kennis ook nog eens in te zetten voor de interne en externe kanalen én ben je niet op je mondje gevallen? Dan is de leukste marketing en communicatie afdeling van Nederland op zoek naar jou!

Waar kom je terecht?
We zijn op zoek naar iemand die ingewikkelde content zó op kan schrijven, dat de doelgroep het snapt én niet meer stopt met lezen. In deze functie van online content en PR specialist denk je mee over alle content voor zowel interne als externe stukken en campagnes en ben je verantwoordelijk voor de uiteindelijke producties. Je zorgt ervoor dat de content kwalitatief en creatief is, voldoet aan de eisen van de briefing en aansluit op de boodschap die we willen overbrengen.

En dat allemaal met in je achterhoofd de communicatiestrategie en -doelstellingen, doelgroep en tone of voice. Om dit voor elkaar te krijgen, haal je actief informatie op bij andere teams en afdelingen. Denk aan doelgroep inzichten en kaders voor bepaalde distributiekanalen (bijvoorbeeld e-mailmarketing, landingpages, social media of decks voor pitches).

Dit doen we vooral via onze eigen (met jouw hulp te ontwikkelen!) kanalen, maar ook door middel van  traditionele PR. Praten met de media vind jij dan ook geen probleem! Daarnaast signaleer je PR-kansen, ontwikkelingen en reputatierisico’s en reageert hier daadkrachtig op.

Klinkt natuurlijk supertof! Maar wat houdt dat precies in? Ten eerste dat je onderdeel wordt van de marketing, communicatie en innovatie afdeling en in een super leuk, jong, leergierig en ambitieus team terecht komt! Dit team bestaat uit 10 personen met elk een specialisme in (online) marketing, projectmanagement, communicatie en/of innovatie.

Hoe ziet je dag eruit?
Ten eerste start je je dag natuurlijk even met een relaxt momentje met je collega’s. Daarna duik je in het bedenken, ontwikkelen, (her)schrijven en redigeren van content voor zowel b2c als b2b. Denk daarbij aan productteksten, blogs, mailingen, artikelen, persberichten, whitepapers, landingpages, webteksten en het houden van interviews met klanten, partners en medewerkers. Na een call om door alle lopende projecten heen te lopen ga je verder met het uitwerken van scripts voor podcasts, webinars of video’s en denk je mee over relevante content voor campagnes. Daarna is de dag alweer voorbij, en log je uit of reis je naar huis. Want je werkt hier zowel thuis, als op kantoor.

Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij?
Je bent een professional met hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal vijf jaar ervaring in professionele content productie. Je bent op zoek naar een fulltime baan. Je begrijpt de commerciële kant van marketing en kan meerdere projecten tegelijk aan. Je weet hoe een tekst bij kan dragen aan onze online vindbaarheid en snapt dat intern communiceren minstens net zo belangrijk is als extern campagnes voeren. Ook ben je goed in het bouwen van relaties, hebt het lef om door te vragen en toont professionaliteit in relaties met klanten, collega’s en partners. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en de Engelse taal goed.

Kortom, je hebt zin om de wereld van de nieuwe mobiliteit keihard te rocken!

Over ons:
In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die verder durven te denken, verder dan de al gebaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart.

Wat bieden wij:
- een prima salaris (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
- mooie bonusregeling
- 25 vakantiedagen
- reiskostenvergoeding
- een premievrij pensioen

- uitzicht op een vast dienstverband
- mogelijkheid tot flexibele arbeidsuren
- doorgroeimogelijkheden
- opleidingsmogelijkheden binnen de Arval Academy
- sporten in het Arval-Vital programma en
- een abonnement op een automotive vakblad.

Interesse?
Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op met Lizanne van Rossum via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij in beweging blijven en ben jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*