Miniatuurvoorbeeld

afstudeerstage marketing

Houten
Stage
Vacature afdeling:
Marketing & Communicatie
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

stage

Hoe ziet een dag eruit op de afdeling marketing?

Op de afdeling e-commerce ondersteun je projecten en activiteiten op het gebied van digital marketing, weboptimalisatie en customer satisfaction. Deze taken kunnen enorm uiteenlopen en dit maakt de stage erg leerzaam en dynamisch. Zo hou je je onder andere bezig met het opbouwen en onderhouden van de nieuwe website, het analyseren van de markt en het opzetten van e-mail campagnes. Wekelijks bespreek je met de andere teamleden alle ontwikkelingen op de markt. Met jouw visie op marketing ondersteun je de digital marketeers in de ontwikkeling van de verschillende platformen en campagnes. 

Wij gaan graag met jou in gesprek om tot een uitdagende afstudeeropdracht te komen, bijvoorbeeld in de richting van het verbeteren van de online customer journey, het vergroten van klantretentie of het succesvol opzetten van ons partnerschip-kanaal. 

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en creatief. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

stage

 

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx xls xlsx.
Privacy statement*