MiniatuurvoorbeeldMiniatuurvoorbeeld

Data Specialist

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Data is het nieuwe goud! Ben jij de data specialist die onze informatievoorziening naar een nog hoger niveau kan tillen? Ben je goed met cijfers en vind je werken met Excel leuk? Dan zoeken wij jou als specialist flexibele rapportages! De collega’s op de afdeling analyse en advies zijn nauwkeurig, nieuwsgierig en kritisch en verwachten dat jij hen hierin kunt versterken.

In deze uitdagende functie maak je rapportages voor onze interne en externe klanten in zowel Nederland als Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen. Je vertaalt de wensen van klanten, leveranciers en directe collega’s uit deze landen naar een mooi en duidelijk rapport dat de verwachtingen van de aanvrager overtreft. Hierbij is jouw kennis, ervaring en creativiteit essentieel! De vraagstukken voor de rapportages zijn zeer divers, waardoor je nieuwe kennis en ervaring opdoet over veel verschillende onderwerpen binnen de automotive.

Bovendien help je mee om onze Business Intelligence tool OBI verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hierdoor heb je ook regelmatig contact met onze IT-afdeling. Daarnaast help je collega’s met vragen over Excel en/of OBI verder met jouw kennis. Engels schrijven en spreken met onze collega's in de Nordics vormt geen probleem voor jou. In de startperiode bieden wij jou op een enthousiaste manier de tijd en aandacht om ingewerkt te worden en kennis te maken met het team. Uitgebreide kennis van Excel is noodzakelijk. De kennis die je hebt over de processen op jouw huidige afdeling komen zeker van pas bij analyse en advies. Hiermee maken wij onze functie als spin-in-het-web nog meer waar.

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

  • 0 - 3 jaar werkervaring
  • hbo diploma
  • analytisch
  • nauwkeurig
  • positief kritisch
  • Excel expert.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

  • een premievrij pensioen
  • een resultaat afhankelijke bonus
  • sporten in het Arval-Vital programma en
  • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Arval, a place for people in action.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Privacy statement*