MiniatuurvoorbeeldMiniatuurvoorbeeld

Accountmanager New Business MKB (binnendienst)

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
0 tot 3 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Jij bent het visitekaartje van ons MKB team. De Arval MKB en Private Lease divisie is een nieuwe tak en volop in ontwikkeling. Het aantal auto’s moet sterk groeien. We opereren in een enerverende markt waar service, snelheid en goed advies essentieel zijn. Onze divisie is de front-runner binnen Arval op het gebied van innovatie en (digitale) customer experience.

Als accountmanager new business zet jij je iedere dag in om nieuwe klanten te vinden en binden. Je speelt creatief in op de behoeftes die jij aanvoelt en weet de ingangen bij onze potentiele MKB klanten te vinden. Jij stelt de juiste vragen, luistert goed en handelt proactief. Je signaleert tijdig waar de behoefte ligt en speelt daar op in. Van het eerste contract tot het tekenen van contracten en het bestellen van auto’s. Jij regelt het allemaal. Daarnaast zorg je samen met je collega’s op het team accountmanagement MKB dat onze MKB klanten de beste adviezen en service krijgen.

Dit betekent dat je: 

 • Belt met potentiële klanten en maakt een prospect enthousiast over Arval
 • In behandeling neemt van (offerte)aanvragen van potentiele klanten
 • klanten belt over uitstaande offertes
 • vragen beantwoordt van prospects en klanten.
Benodigde vaardigheden:

Je hebt affiniteit met auto’s en werkt graag met mensen. Je maakt makkelijk contact en vind het een uitdaging om bedrijven te verrassen met een perfect aanbod. Kansen zoeken en aangrijpen is je tweede natuur en je zet altijd weer die extra stap om prospect en/of klanten een tevreden gevoel te geven.
Je hebt minimaal een hbo-diploma en bent klaar om de leasebranche in te duiken. Werkervaring is niet vereist, aantoonbare kwaliteiten wel. Je bent:

 • communicatief sterk
 • commercieel
 • enthousiast
 • vasthoudend
 • accuraat.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Arval, a place for people in action.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Privacy statement*