Miniatuurvoorbeeld

Medewerker Driverteam

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Operations
Werkmissie:

Weet jij voor alle vragen een antwoord of oplossing te vinden? Streef jij naar de best mogelijke customer experience en word jij gelukkig als je klant dat ook is? Ben je stressbestendig, kun je snel schakelen en vraag je je altijd af hoe dingen beter kunnen? Dan zoeken we jou als uitbreiding van ons driverteam! 

Jij bent het visitekaartje van Arval! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze berijders met betrekking tot alle operationele zaken die komen kijken bij het gebruik van een leaseauto. Via telefoon, webchat en mail ben jij bereikbaar om onze berijders zo efficiënt en goed mogelijk te helpen. Of het nou om een schademelding, verloren brandstofpas of lekke band gaat, jij helpt vakkundig en je houdt daarbij de customer experience altijd in de gaten. Je ziet waar we onze service nog kunnen verbeteren en gaat hier mee aan de slag! Met jouw positieve instelling draag je bij aan een inspirerende en motiverende werkomgeving.

Dit betekent dat:

  • je de adviseur / vraagbaak bent voor berijders voor alle operationele zaken met betrekking tot de leaseauto
  • je verantwoordelijk bent voor de eerste intake van schademeldingen en geeft berijders advies op het gebied van schade(afhandeling) en reparatie
  • je verantwoordelijk bent voor de eerste intake van voertuig technische vraagstukken en regulier onderhoud.
Benodigde vaardigheden:

Jij hebt minimaal een mbo+ werk- en denkniveau en bent communicatief vaardig. Je durft beslissingen te nemen en kan snel schakelen. Je beschikt over een gezonde dosis empathie en weet de juiste prioriteiten te stellen. Met een positieve drive en een proactieve instelling weet jij ook anderen te enthousiasmeren. Kennis van en affiniteit met de automotive branche is absoluut een pré.

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

  • een premievrij pensioen
  • een resultaat afhankelijke bonus
  • sporten in het Arval-Vital programma en
  • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Arval, a place for people in action.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*