Miniatuurvoorbeeld

Stage User Experience

Houten
Stage
Vacature afdeling:
IT
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Als internationale IT organisatie leveren wij support voor collega’s (users) in 15 landen die gebruikmaken van ons eigen leaseplatform. Door services zo veel mogelijk te automatiseren en de communicatie daaromheen te verbeteren. De instructies die wij hebben, moeten makkelijk te volgen zijn en in één herkenbaar format worden gemaakt.

Er is al veel bestaande content, deze moet alleen wel helemaal worden herzien vanuit het user perspectief.

Bijvoorbeeld wat zou je willen laten zien als bedrijf op de eerste dag dat een nieuwe medewerker inlogt. Je wilt dan niet worden overladen met informatie, maar wij willen wel graag dat de user weet wat hij kan verwachten.
De tweede werkdag is het vervolgens handig dat je wordt geïnformeerd over het wachtwoord beleid. Kortom, wij willen je uitdagen om onze users in 15 landen zo compleet mogelijk te informeren op een creatieve manier.

 

Benodigde vaardigheden:

Wat zoeken wij?
Voor het uitwerken van de content zoeken wij iemand die affiniteit heeft met IT en vooral creatief is. De juiste content brengen, via het juiste kanaal op het juiste moment met een herkenbare lay-out is wat we willen bereiken.

Sta jij open voor een uitdagingen, ben je ambitieus, zelfstanding en een echte aanpakker? Dan zoeken wij jou! Samen halen wij het uiterste uit je stage en geven je een brede kijk in de automotive wereld.  

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone Schouten via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.