Miniatuurvoorbeeld

Stage User Experience

Houten
Stage
Vacature afdeling:
IT
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Als internationale IT organisatie leveren wij support voor collega’s (users) in 15 landen die gebruikmaken van ons eigen leaseplatform. Door services zo veel mogelijk te automatiseren en de communicatie daaromheen te verbeteren. De instructies die wij hebben, moeten makkelijk te volgen zijn en in één herkenbaar format worden gemaakt.

Er is al veel bestaande content, deze moet alleen wel helemaal worden herzien vanuit het user perspectief.

Bijvoorbeeld wat zou je willen laten zien als bedrijf op de eerste dag dat een nieuwe medewerker inlogt. Je wilt dan niet worden overladen met informatie, maar wij willen wel graag dat de user weet wat hij kan verwachten.
De tweede werkdag is het vervolgens handig dat je wordt geïnformeerd over het wachtwoord beleid. Kortom, wij willen je uitdagen om onze users in 15 landen zo compleet mogelijk te informeren op een creatieve manier.

 

Benodigde vaardigheden:

Wat zoeken wij?
Voor het uitwerken van de content zoeken wij iemand die affiniteit heeft met IT en vooral creatief is. De juiste content brengen, via het juiste kanaal op het juiste moment met een herkenbare lay-out is wat we willen bereiken.

Sta jij open voor een uitdagingen, ben je ambitieus, zelfstanding en een echte aanpakker? Dan zoeken wij jou! Samen halen wij het uiterste uit je stage en geven je een brede kijk in de automotive wereld.  

Interesse?
Heb je vragen over een stage bij Arval of de procedure? Neem contact op met onze stagecoördinator Simone Schouten via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Wil jij een experience tijdens je stage? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.